luni, 9 noiembrie 2015

Marturia unui supravietuitor de la Clubul Colectiv. Paul "Slayer" Grigoriu demasca sistemul corupt si manipularea impotriva Bisericii Ortodoxe Romane.



Un rocker care a supravietuit in urma incendiului de la clubul Colectiv arata cum au decurs evenimentele, cum si ce a simtit in contextul celor intamplate, dar si dezgustul fata de manipularea politica pe care presa si unele organizatii o fac impotriva Bisericii Ortodoxe Romane:


Marturia lui Paul "Slayer" Grigoriu:

Partea I, “Faptele” in care se prezinta cum au decurs evenimentele:

Partea II, “Vorbele” in care se arata cum si-au dat toti cu parerea:

Partea III, “Profitorii” in care se arata cum presa a deturnat totul impotriva Bisericii Ortodoxe Romane:
 
Din felul in care sunt relatate evenimentele, si conjuncturile, nu ne putem indoi de buna credinta pe care marturisitorul Paul “Slayer” Grigoriu o face pentru a lamurii cum stau lucrurile in realitate si a impiedica manipularile mediatice ce se fac la aceasta ora in intreaga tara. Cand spun ca e marturisitor sa stiti ca stiu ce spun. Acest om are curajul sa se impotriveasca sistemului. Nu doar atat, o face din convingere. (Marius Pop)

O demascare a manipularilor mediatice:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.