vineri, 20 noiembrie 2015

Noua guvernare de la Bucuresti este pusa in situatia sa accepte sau sa refuze propunerea Germaniei de a aduce mai multi refugiati in Romania. Klaus Iohanis nu vrea sa se puna rau cu sustinatoarea sa Angela Merkel.


Cancelarul german, Angela Merkel, nu mai vrea refugiati pe teritoriul Germaniei, relateaza Agerpres.


Aceasta ar fi cerut guvenului de la Zagreb sa tina pe loc cei 2.000 de refugiati, pentru o perioada nedeterminata insa cerinta d-nei Merkel, nu a fost luata in considerare.


Dupa ce Ungaria si-a inchis granita cu Serbia prin ridicarea unui gard de sarma ghimpata, aproximativ 21.000 de migranti au invadat Croatia cu speranta ca vor ajunge in Germania.

Dupa cele intamplate la Paris, Angela Merkel pare foarte ingrijorata si se teme ca refugiatii care vor sa ajunga in Germania sa nu provoace vreun atentat asemanator sau chiar mai rau fata de  cel din Franta.

Deasemenea dupa insultele primite din partea protestatarilor, in care a foat acuzata ca “provoaca razboi”, Angela Merkel nu mai vrea refugiati, obligand acum Romania sa ii igazduiasca.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.