miercuri, 2 ianuarie 2019

Românii volohi din Poroșcovo (Transcarpatia- Ucraina): Educatie, social, cultural, prozelitism sectar, istorie...

Un documentar realizat de Televiziunea Română,
despre românii volohi din vestul Ucrainei.

6 comentarii:

  1. Pe chipul pastorului se vede nesinceritate. Oare ma insel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona Bursasiu
      E clar cu cine am stat de vorbă articolul trecut, cu tine, care ai o cultură teologică ,,foarte înaltă”. Atât poți tu observa la un pastor: că este nesincer. Dar că este eretic, ,,lup în haină de oaie”, ,,lup răpitor”, ,,mesager al iadului”, ,,semănător al minciunii, întunericului, rătăcirii, păcatului”, etc., Nu observi? Jalnic! Jalnic de tot!

      Ștergere
    2. Georgeta Laurean6 ianuarie 2019 la 20:33

      Pop Lucian
      Tu esti obsedat de eretici, am impresia.
      Daca nu a completat Simona, trebuia sa completezi tu fara sa aduci atacuri la persoana sau jigniri, dupa cum iti este caracteristic.
      Asa era mai corect.

      Ștergere
    3. Nu sunt eu ,,obsedat” de eretici, ci Sfinții Părinți, Sfinții Apostoli, și Dumnezeu Însuși, prin Canoanele ce ni le-au lăsat. Femeii îi stă bine cu tăcerea.

      Ștergere
  2. Cert este ca misiunea lui acolo este sa "increstineze" pe volohii care au fost ortodocsi de cand se stiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ramona Marginean2 ianuarie 2019 la 18:28

    La Poroskovo romanii au mers la secta baptista doar pentru ajutoare si interes material. Ce sa le faci, bietii oameni. I-a prins duhul lumesc cu chip religios intr-o capcana perversa. Asta fac sectarii, asta este scopul misiunii lor intre catolici si ortodocsi. Banul e mai presus decat Dumnezeu. Ei cu bani atrag oameni. Sa le fie rusine.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.