vineri, 2 decembrie 2016

Proiect pentru o nouă carte despre sinodul din Creta. Gheronda Sava Lavriotul - conferinţele din România.



    Redacţia ASTRADROM doreşte să tipărească o carte cu conferinţele părintelui Sava Lavriotul (si a monahilor Prodromiti) care au fost susţinute în România. Pentru realizarea acesteia avem nevoie de sprijinul unor voluntari care să transcrie înregistrările.

   Deoarece conferinţele sunt asemănătoare vom transcrie doar o une dintre ele, la care vom anexa partea de intrebări (integral) de la toate conferinţele din ţară.


   Pentru a stabili care conferinţă să o publicăm în carte, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. În acest scop vom aştepta propunerile pe adresa de email. În funcţie de aceste sugestii, vom decide care dintre conferinţe să o publicăm.

   Transcrierea secţiunilor - de întrebări şi răspunsuri - trebuie făcute integral de la toate conferinţele (Oradea, Piatra Neamţ, Iaşi, Roman, Braşov). Cea de la Bucureşti a apărut deja pe unele bloguri, iar cea de la Beiuş este în lucru. Conferinţa de la Piatra Neamţ va fi postată în curând pe internet, în format video. 

   Cei care vor să contribuie, la transcrierea textelor, sunt rugaţi să ne contacteze pe adresa de email a asociaţiei: asociatia.astradrom@yahoo.com
 
   Mulţumim tuturor.

Din partea redacţiei, Marius Pop.

Un comentariu:

  1. https://monahulteodot.wordpress.com/2016/12/02/casatoriile-mixte-un-cal-troian-al-intercomuniunii-euharistice/

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.