vineri, 9 decembrie 2016

Masonul George Soroş şi acoliţii lui - un pericol pentru România



Atentie mare la USR-ul lui Soroş
 Câteva dezvăluiri despre Soros şi oamenii lui din România: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2016/02/cine-sunt-oamenii-lui-george-soros-care.html
 George Soroş şi Klaus Iohannis au pornit război Bisericii Ortodoxe: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2015/11/george-soros-este-finantatorul.html


Dezmembrarea României! Nu lăsaţi USR – Uniunea Salvaţi (SOROS) Romania în Parlament!

Să fim conştienţi, intrarea Partidului lui SOROS (USR) în Parlament, reprezintă cea mai mare problemă de siguranţă naţională din ultimii 27 de ani. Şi nu o spun eu. O spun, analize OSINT, făcute de profesionişti în domeniu. Pun pariu ca există şi analize HUMINT.

Țelul final al USR este dezmembrarea României.

Uniunea Salvati (SOROS) Romania (USR) este calul troian.

Cine e Partidul lui SOROS? Evident, USR-ul celor “curaţi”, nicuşori şi clotilde neprihănită plus Brigăzile Cămăşilor Roz, “salvatorii” României, cei care o vor oferi, cadou, celor ce râvnesc de secole să pună laba pe ea. Bine, dumneavoastră îl puteţi numi cum vreţi: Partidul Trădării Naţionale, Uniunea Salvaţi Soros-ul, Uniunea Vânzătorilor de Neam ş.a.m.d.

După cum se vede, de unde până acum paralele lui Soros erau folosite pentru antrenarea “societăţii civile”, acum, pentru că în România se poate, aceleaşi parale sunt bune acum pentru partide noi, curate, vânjoase, cu glas subţire şi piţigăiat. Se vede cu ochiul liber că este asaltul final către Parlamentul României, garantul democraţiei şi statalităţii României. Cu toate acestea, majoritatea tezelor USR sunt astfel concepute încât să-i seducă, la moment, pe toţi hipsteraşii ţării în discuţii de bodegă din Centrul Vechi, dar în fond ar face orice să se vadă în Legislativ. Vai câte beţe în roate visează ei să pună, de acolo, Țării şi Neamului meu.

Acest lucru ne spune că, pentru prima dată în 27 de ani, în Parlamentul României poate intra un partid condus din umbră de un cetăţean care nu este român, şi nici nu nutreşte sentimente de iubire faţă de români.

Dacă acest lucru s-ar întâmpla, ne-am confrunta cu cel mai grav caz de ameninţare a siguranţei naţionale de după ’89.

Uniunea Salvaţi (SOROS) România va accepta viitoarele cereri de federalizare şi dezmembrare a României.

Din fericire, vă spun eu, USR nu va intra în Parlament.

Pe ce mă bazez? Vă dau un singur argument: USR are o notorietate de numai 38% în România. Adică, numai 38 de români din 100 au auzit de acest USR. Din aceştia, oare câţi iau în serios o iniţiativă politică ridicolă ca asta susţinută de Soros şi bandiţii lui? Cine va vota un partid care nu este românesc? Nici un român nu va face asta.

Şi mă mai bazez pe ceva: nu pot să cred, în ruptul capului, că Donald Trump este de acord ca Soros să aibă partidul lui în Parlamentul României, ţara ce găzduieşte Scutul de la Deveselu!

Desigur, USR face eforturi de imagine fabuloase. De exemplu, în sondajele de opinie corecte, USR are 3-4%. În cele în care au avut cum să-şi bage coada, acelaşi USR este cotat la 8-12%. O distanţă aiuritoare, dar prin astfel de gesturi disperate, USR încearcă să strângă Brigăzile Cămăşilor Roz, hipsteraşii şi alţi tinerei care pun botul la vrăjeala “civilă” a unor alde Nicuşor şi Clotilda.

Problema se îngroaşă dacă USR nu rămâne la aceste gesturi dezlânate şi trece la acţiuni de “gherilă”.

Ce vreau să spun este, spre exemplu, că ar putea să fure ceva voturi cu softurile.

Dar cea mai gravă mişcare pe care ar putea-o pune în aplicare este încercarea de a genera un val de emoţie în populaţie, ceva asemănător celui care a scos bucureştenii în stradă după crima din Colectiv.

Dar, dacă eu îmi pun deja această problemă, desigur sunt şi alte minţi luminate, din instituţiile abilitate, care vor şti să demanteleze o astfel de situaţie explozivă.
USR nu va reuşi să facă jocul lui SOROS în România! Tocmai pentru că este un partid antinaţional, fără ideologie şi gata să mute munţi si graniţele pentru un pumn de mălai străin.
Ieşiţi la vot, dragii mei, să le tăiem trădătorilor speranţele din faşă!

P.S. – Deja Polonia este prima ţară din Est în al cărui Parlament s-a propus să se urmărească banii lui Soros intraţi în Polonia, ONG-urile controlate de el, şi să se contracareze orice derulare a intereselor acestuia. Cu Trump la Casa Albă, avem şansa să facem şi noi puţină curăţenie în ţărişoara noastră. Prima mişcare este aceea de a ne folosi votul ca să stârpim dorinţele şarpelui şi să nu-l lăsăm să intre în Parlament!

Ninel Peia
Deputat Român


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.