sâmbătă, 18 mai 2019

ASTRADROM interzis pe facebook după ce a fost distribuit un link în care se arăta că USR are implicații în promovarea homosexualității


După ce mai mulți utilizatori au răspândit pe facebook un articol (de pe acest blog) în care se arăta că USR PLUS susține și promovează homosexualitatea, link-urile de pe blogul nostru nu mai sunt acceptate de către rețeaua de socializare FACEBOOK. 
Acesta este articolul cu pricina:
http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2019/05/usr-profesionistii-romaniei-si.html

    ASTRADROM are și o pagină de facebook pe care se postează toate articolele publicate pe acest blog. Această pagină, deocamdată este sistată. Ultima postare am putut să o facem în urmă cu aproximativ două săptămâni.

    Au fost și alți utilizatori care au dorit să posteze pe facebook articole de pe blogul nostru, dar nici ei nu au reușit. Facebook, nu dă nici o explicație.

   Ceea ce știm e că interdicția pe facebook a fost imediat după răspândirea pe această rețea de socializare a articolului: USR - Profesioniștii României și homosexualitatea.

Menționăm că articolele de pe acest blog pot fi preluate pe rețeaua de socializare Facebook, doar dacă sunt preluate de alte site/blog - uri, iar de acolo să fie preluat link-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.