vineri, 19 aprilie 2019

„Mini” consfătuire Panortodoxă în Cipru cu privire la problema ucraineană


Întâlnire de vârf cu participarea a patru Întâi-Stătători va avea loc, conform unor informații Romfea.gr mâine în Cipru cu tema ucraineană unică pe agendă și modul abordării acestei chestiuni.

La întrunire vor participa, la convocarea Arhiepiscopului Hrisostom al Ciprului, Patriarhii Teodor de Alexandria, Ioan de Antiohia și Teofil de Ierusalim.
Există încredințarea, după unele surse bisericești, că va fi emisă și o proclamație comună privitoare la tema recunoașterii noii Biserici Ortodoxe autocefale din Ucraina.

Traducere de ierom. Lavrentie Carp


2 comentarii:

  1. Da,ce sa zicem,mila Domnului,nu poate exista o nouă biserica,cand deja este o biserica,de ce nu se convoacă un sinod pentru a pune la punct această situație confuză?

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima dată, trebuie caterisit patriarhul eretic ecumenist Bartolomeu. Dacă nu vor face aceasta, în zadar se agită acești patriarhi. Primul și primul lucru cu care să se înceapă curățenia în Ortodoxie este caterisirea ereticului Bartolomeu. Fără aceasta, nimic bun nu se va întâmpla. Acest Bartolomeu de Constantinopol este unealta diavolului urcată în fruntea Ortodoxiei. Vai de el și de cei care-l urmează! Vai de ei, ce-i așteaptă Dincolo!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.