luni, 20 februarie 2017

VIDEO: pr. Ciprian Staicu este apreciat de teologul ortodox de talie internationala, pr. Teodor Zisis, pentru lupta sa din Romania impotriva ereziei ecumeniste.

Intr-o conferinta sustinuta in Grecia, teologul Teodor Zisis, il apreciaza pe preotul Ciprian Ioan Staicu, din Romania, pentru lupta pe care o duce in scopul respingerii sinodului din Creta si a iesirii din CMB. 
Vedeti inregistrarea de mai jos (in limba greaca):

4 comentarii:

  1. puneti la setari subtitrare in romana, nu suntem greci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici noi nu suntem greci. Daca am fi stiut greaca, am fi facut noi aceasta traducere, macar la minutul important. Asa l-am primit de la un preot roman din Grecia, asa l-am postat si noi.
      Rugam pe cine stie greaca sa traduca, sa puna la comentarii traducerea, si sa specifice minutul. Multumim.
      Marius Pop

      Ștergere
  2. Cerem respectarea dreptului de a ne apara credinta ortodoxa
    https://www.petitieonline.com/cerem_respectarea_dreptului_de_a_ne_apara_credinta_ortodoxa#sign

    RăspundețiȘtergere
  3. După minutul 19 spune câteva cuvinte, că am fost primul preot căsătorit caterisit datorită luptei contra sinodului din Creta și mă felicită, spunând că această ”caterisire” este o cunună pentru mine.
    Slavă Domnului pentru toate!
    Pr. Ciprian Staicu

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.