vineri, 30 ianuarie 2015

VIDEO DOVADA implicarii armatei AMERICANE în razboiul din Ucraina? Cum reacţionează un SOLDAT când e filmat

Site-urile de socializare şi forumurile de profil s-au umplut de teorii ale conspiraţiei după ce trei soldaţi, despre care se spune că ar fi membri ai Forţelor Speciale are Armatei SUA, au fost filmaţi în oraşul ucrainean Mariupol.

Un reportaj efectuat de un post local din oraş imediat după bombardamentul efectuat de separatiştii proruşi este cel care a dat startul speculaţiilor.

Echipa de jurnalişti filmează mai multe locuri lovite de rachetele GRAD ale separatiştilor, iar într-una dintre locaţii se află şi trei militari înarmaţi.

În momentul în care reportera vrea să-l întrebe ceva pe unul dintre soldaţi, acesta strigă „Out of my way! Out of my way, please!” (Pleacă din faţa mea!) într-o engleză aproape perfectă.

Cei trei soldaţi se îndreaptă apoi spre o dubă albă care pare că îi aşteaptă.

A fost suficient pentru mulţi internauţi să proclame că este dovada certă a implicării forţelor străine, in special a americanilor, în războiul din Ucraina.

Totuşi, sunt câteva lucruri care dau de gândit. În primul rând, jurnaliştii ucraineni trec foarte uşor peste acest episod, nepărând surprinşi de reacţia soldatului. Ba chiar cameramanul este mai interesant să filmeze resturi rămase după explozii decât pe soldaţii care par să părăsească scena.


Apoi, reacţia militarului se aude extrem de clar, neaşteptat chiar, chiar dacă acesta era filmat în fugă. Momentul în cauză poate fi urmărit de la min. 2:34 al clipului video de mai jos.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.