vineri, 23 ianuarie 2015

Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, despre cardul de sănătate: Oamenii sunt controlaţi din toate punctele de vedere. Ce a fost pe vremea lui Ceauşescu este nimica toată VIDEO






Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, ÎPS Ciprian, a predicat ieri la Focşani, la Biserica Sf. Dumitru din cartierul Bahne, iar la final a vorbit şi despre cardul de sănătate, după ce a fost întrebat de către un credincios prezent la slujbă.
Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs
ÎPS Ciprian a precizat că Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a solicitat Ministerului Sănătăţii să găsească o soluţie alternativă pentru persoanele care nu vor să-şi activeze cardurile de sănătate emise deja de autorităţi.

ÎPS Ciprian a explicat că „vremurile sunt grele„:
Oamenii sunt controlaţi din toate punctele de vedere. Ce a fost pe vremea lui Ceauşescu este nimica toată. Nu veţi scăpa nici în gaură de şarpe. Vedeţi şi cu Legea Big Brother ce vor să facă. Însă ceea ce este important este cum ne raportăm viaţa noastră la Dumnezeu. Împlineşti Evanghelia… poate să fie şi Legea big brother şi orice lege…
Despre cardul de sănătate, înaltul prelat al Bisericii Ortodoxe a afirmat:
Cardul de sănătate poate fi rău prin prisma abuzurilor care se pot produce. Important este ca medicii să nu facă abuzuri cu ele
Creştinii „trebuie să rămână fermi„, a explicat ÎPS Ciprian:
Indiferent cum se va soluţiona problema până la urmă, creştinii trebuie să rămână fermi în ceea ce-i priveşte conştiinţa. Aceasta este cel mai greu de controlat

3 comentarii:

  1. ADEVĂRAT! DOAMNE AJUTĂ!

    OFF TOPIC FOARTE IMPORTANT!

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/01/23/apel-preluat-de-pe-facebook-veniti-alaturi-de-noi-duminica-la-protest-in-fata-patriarhiei-romane-ora-14/

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,Furtuna ce a venit asupra Bisericii este amara si grea, iar corabierii, neputand face nimic pentru incetarea furtunii, stau incremeniti, plang, se tanguiesc, se roaga si asteapta sau pieirea lor in valurile marii, sau incetarea furtunii.
    Nu te mahni, frate Chiriac, ca eu cand am fost izgonit din Constantinopol, nu ma ingrijeam de nimic, ca ziceam intru mine : de este voia imparatesei sa ma izgoneasca, izgoneasca-ma. De va vrea sa ma fierastruiasca, am pilda pe profetul Isaia. De va vrea sa ma arunce in mare, imi voi aduce aminte de profetul Iona. De ii este voia sa ma bage in groapa, am pe Daniil bagat in groapa leilor. De va vrea sa ma ucida cu pietre, am pe Stefan intiaul mucenic, ce a patimit aceasta. De va vrea sa-mi ia capul, am pe Ioan Botezatorul. De va vrea sa-mi ia averea, de o am, s-o ia, caci gol am iesit din pantecele mamei mele, gol ma voi si duce din viata. De as fi placut oamenilor, nu as fi sluga lui Hristos; iar proorocul David ma inarmeaza : Grait-am marturiile Tale inaintea imparatilor si nu m-am rusinat ". ( Sfantul Ioan Gura de Aur)
    1. Solicit promovarea valorilor autentic ortodoxe si respectarea lor de la vladica pana la opinca prin asigurarea unui climat ortodox in toate sferele vietii sociale.
    2. Solicit respectarea canoanelor ortodoxe si implicarea ei intr-o lucrare de revigorare a ortodoxiei, chiar daca ar trebui sa platim cu viata pentru asta.
    3. Solicit Bisericii sa acorde prioritate mantuirii sufletelor noastre si pocaintei pentru pacatele deja facute: colective si individuale.
    4. Solicit Bisericii sa ramână mireasă a lui Hristos, nu anexă a intereselor politice!
    5. Solicit Bisericii sa incurajeze sfinţenia, nu pacatul.
    6. Solicit Bisericii Ortodoxe Române sa nu incurajeze pecetluirea cu 666 prin documente cu cip.
    7. Solicit Bisericii iesirea din Consiliul Mondial al Bisericilor si formularea unei atitudini ferme fata de toate pacatele, dar si fata de ecumenism si fata de masonerie! Nu vrem sa ne facem partasi la hulirea valorilor ortodoxe: Preasfanta Nascatoare, Sfintele Icoane, Sfintele Taine, Sfintele Moaste etc. Nu putem sluji la doi domni, iar ecumenismul, pentru inceput, asa ceva ne propune.

    BOR nu trebuie sa se faca partasa la o noua rastignire a lui Hristos, prin ecumenism si prin acceptarea pecetii lui Antihrist! Hristos nu s-a rastignit pentru ecumenism, ci pentru mantuirea noastra!
    Avem datoria de a pastra comoara ortodoxiei. Nu pentru noi, ci pentru urmasii nostri. Ce fel de credinta le vom lasa urmasilor nostri? Tacerea noastra ne acuza. Avantajele materiale nu trebuie sa ne orbeasca intr-atat, incat sa ne dam chiar si sufletul pentru ele. Dumnezeu sa ne ajute. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. OFF TOPIC

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/01/26/frati-romani-sa-nu-uitam-manifestarea-pasnica-antiecumenista-de-pe-dealul-patriarhiei-romane-din-25-ianuarie-2015/

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.