miercuri, 28 ianuarie 2015

Instanţa a decis: Steagul secuiesc este un steag publicitar

Instanţa a decis: Steagul secuiesc este un steag publicitar


Laszlo Tokes a pierdut procesul cu Poliţia Locală Oradea în cazul steagului secuiesc care fusese arborat pe clădirea în care funcţionează cabinetul parlamentar al liderului extremist maghiar.

Conform lui Dan Tănasă, Judecătoria Oradea a respins pe 26 ianuarie, plângerea formulată de europarlamentarul FIDESZ Laszlo Tokes împotriva sancţiunii cu avertisment primită din partea Poliţiei Locale Oradea pentru arborarea steagului secuiesc pe clădirea în care funcţionează cabinetul parlamentar al liderului extremist maghiar.
Pe 20 august, Poliţia Locală al Municipiului Oradea a întocmit un Proces Verbal de Constatare şi Sancţionare a Contravenţiilor în care îl face răspunzător pe ”persona fizică Tőkés László” de încălcarea legii nr. 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate fără obţinerea avizului de publicitate temporară.
Laszlo Tokes a mai pierdut un proces asemănător şi la Târgu Mureş.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.