marți, 19 martie 2013

Relatari pe marginea mitingului anticip de la Bucuresti din 14 martie 2013

Anularea legilor care prevăd introducerea cipurilor biometrice în actele cetăţeanului poate fi făcută doar de voinţa poporului.

   Un reportaj realizat de Valentin Tabără şi Nicolae Mascaş pe marginea mitingului anticip din 14 martie de la Bucureşti. Peste 2000 de persoane, pornite de un simţământ interior, au participat la acest miting pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de introducerea actelor electronice, fără voinţa cetăţeanului. 
   Marea majoritate a participanţilor au mers la Bucureşti în urma  vizionării unei înregistrări video cu arhimandritul Iustin Pârvu, a părintelui Simeon de la Sihăstria şi a părintelui Antim de la Bistriţa de Neamţ postate pe mai multe bloguri pe internet. În acest mesaj cei trei duhovnici au îndemnat credincioşii ortodocşi să i-a atitudine, în mod creştinesc, pentru a cere conducătorilor ţării să nu introducă cipurile electronice în actele personale ale cetăţeanului.
   Mulţi intelectuali, preoţi şi monahi din România susţin opinia părintelui Iustin Pârvu precum şi demersurile făcute de mai multe ONG-uri din România în acest sens. (prof. Cristian Marc)

Mărturia părintelui Eftimie Mitra (filmare ASTRADROM):

Secvențe de la miting:


Mai multe detalii despre subiect puteţi găsi pe blogul Asociaţiei pentru Libertatea Românilor:
http://asociatialibertatearomanilor.ro/

Un comentariu:

  1. Aha, deci asta era. Acum inteleg cine sunt acei "prosti" despre care la televizor se spunea ca au fost la miting. Ne pare rau, asta e increderea ce o putem purta stirilor de la TV.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.