miercuri, 11 mai 2016

Schimbarea papei Benedict XVI a dus Biserica Romei pe o alta linie de gandire si vedere a vietii "crestine".



De ce papa Francisc tolereaza/sustine homosexualitatea?

Papa Francisc stie care sunt motivele reale ale retragerii papei Benedict si se teme ca nu cumva sa fie pus intr-o situatie similara. Spalarea de bani la Banca Vaticanului si abuzurile sexuale (pedofilie, homosexualitate, pornografie etc) la nivel inalt in Biserica Romei sunt principalele motive care l-au “determinat” sa se retraga.
Un alt motiv este piedica ce o punea in privinta nivelarii constiintei religioase. Papa Benedict sustinea ca doar Biserica Romei detine adevarul de credinta. Masoneria are nevoie de un papa ecumenist, un papa care sa induca credinciosilor pe care ii pastoreste idea ca toate religiile sunt bune si toate “adevarurile” sunt adevarate. 

Tinand seama de caracterul antiecumenist si de problemele interne majore la care papa Benedict nu s-a conformat, pe data de 28 februarie 2013, a fost decisa demisia oficiala a acestuia (pe care si-a anuntat-o cu putin timp inainte). In momentul demisiei papei, un fulger a lovit catedrala st. Petru de la Vatican. Evenimentul a fost mediatizat pe multe canale media din lume inclusiv BBC, iar la putin timp o parte dintre ele au fost sterse, de pe internet, toate filmarile in care se vedeau fulgerele ce loveau cupola catedralei.

Surse oficiale din cadrul Vaticanului sustin ca Papa Benedict s-a imbolnavit de suparare, pentru ca un valet l-ar fi tradat. Astfel suparandu-se, papa a decis sa demisioneze. In caz ca aceasta ar fi adevarat, ne intrebam: Oare acel tradator, nu putea fi schimbat de un papa? 

Dosarul secret 
care l-a facut pe papa Benedict XVI sa demisioneze:

Decizia de retragere a Papei Benedict al XVI-lea a fost grăbită de existența unui dosar secret legat de o rețea a homosexualilor din Vatican, document ce i-a fost înmânat Suveranului Pontif în decembrie 2012. Inainte de Crăciun, papa a decis să renunțe la pontificat, deși decizia a fost anunțată mai târziu. Potrivit Discovery, dosarul, intitulat “Relationem”, a fost întocmit chiar la cererea papei, care a însărcinat trei cardinali să descopere adevărul despre afacerea cu încrengături ascunse.


Astfel, cardinalii Julian Herranz, Josef Tomko și Salvatore De Giorgi au întocmit un raport de 300 de pagini, în cadrul căruia au detaliat cazuri de deviații sexuale chiar în sânul Bisericii Catolice, petrecute din 2007 până în prezent.

Printre acestea s-a aflat și cel de pedofilie din 2010, când un membru al corului a fost exclus din biserică pentru că a furnizat unui înalt prelat minori pentru acte sexuale.

La Reppublica scrie că în “Relationem” se dovedește cum mari capi ai Bisericii Catolice au încălcat a șasea și a șaptea poruncă. Prima, “să nu furi”, se referă la scandalul legat de Banca Vaticanului, IOR, care este în ancheta pentru spălare de bani.

A șaptea poruncă, “să nu fii desfrânat”, este clar dovedită prin cazurile numeroase de abuzuri sexuale.
Potrivit unei surse apropiate Conclavului, citate de cotidianul italian, papa, care a spus despre homosexuali că sunt “o amenințare la adresa păcii din lume”, s-a facut foc și pară când a văzut raportul și a decis să renunțe la pontificat.

Aceeași sursă susține că, în ultima zi a pontificatului său, la 28 februarie, Papa Benedict s-a întâlnit cu cei trei autori ai raportului și a decis ca documentul să-i fie înmânat noului papă, atunci când acesta va fi ales.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.