vineri, 13 mai 2016

Colegiul Medicilor din Romania recunoaste ca vaccinurile pot provoca o boala psihica numita autism.

Despre faptul că vaccinurile provoacă multe probleme de sănătate există numeroase teorii. 
Oficial, niciun medic nu recunoaște asta. 

Una dintre cele mai discutate probleme se referă la legătura dintre vaccinuri și autism.


În Dicționarul Medical Ilustrat de la A la Z, ediția 2, editura Litera, la pagina 7, unde este explicat autismul, se scrie: "Este posibil ca autismul să apară ca urmare a expunerii la o sare de mercur, thimerosal, conținută în vaccinuri, mai ales în urma efectuării unor vaccinări multiple
Astăzi nou-născuții și copiii sunt încă expuși la doze reduse de mercur atât prin dietă, cât și prin alte forme de poluare a mediului sau prin vaccinuri, în care thimerosalul este utilizat drept conservant și injectat în mai multe reprize direct în sânge".

Pe coperta dicționarului este avizul Colegiului Medicilor din România, după cum se observă în imagine.
În 2008, Curtea Federală SUA a recunoscut că vaccinurile, și în special cele care conțin conservantul pe bază de mercur Thimerosal, pot determina dezvoltarea autismului.

sursa:  http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Colegiul-Medicilor-din-Romania-ADMITE-ca-vaccinurile-pot-cauza-AUTISM-132416

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.