vineri, 15 februarie 2019

Nemții s-au săturat de emigranți. Angela Merkel se teme că nu va apuca un nou mandat.


ȘOC  INTERNAȚIONAL:
Germania s-a Săturat de Migranți!
Oferă bani invadatorilor ca să se întoarca acasa

Imigranții care acceptă să se întoarcă au chiria plătită pe un an în țara de origine, de către statul german. (mai exact 1000E de persoană, 3000E pentru familie, iar dacă accepți să pleci mai repede decât era programat, primești 1200).

Campania *ReturningfromGermany* a fost o încercare disperată a guvernului german de a stopa migrația și de a scăpa de suboameni, într-o Germania distrusă de multiculturalism în urma politicilor trădătoare ale Angelei Merkel.

Cel care a avut ideea acestei campanii este Horst Seehofer, politician de dreapta, ministru de internet și opozant al Angelei Merkel.

În ultimii 3 ani Germania a primit peste 700 de mii de cereri de azil. Seehofer a declarat că această campanie îi vizează pe cei 235000 care trebuie să părăsească țara.

De ce nu s-au întors acasă deja? Pentru că *fie sunt bolnavi*, *fie nu au documente*, *fie este prea periculos*. Totuși războiul din Siria este aproape încheiat, Assad a cerut bărbaților să vină înapoi să își reconstruiască țara, dar asta nici nu contează deoarece majoritatea indezirabililor nu sunt sirieni.

Din cei 235000 de invadatori subdezvoltați, 170000  au un statut special și sunt tolerați, iar restul care pot fi deportați dispar.
Desigur că au apărut și campanii împotriva ReturningfromGermany și s-au lansat și petiții.

Și în Anglia s-a încercat ceva asemănător cu 5 ani în urmă, însa a fost un eșec total.
Și să nu uităm de Franța și țiganii din România, alt eșec total.Un comentariu:

  1. Să-i dea și Merkelei 1000 de Euro și s-o trimită de-acolo. S-o trimită într-o țară musulmană și s-o bage în harem.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.