marți, 26 februarie 2019

1 și 8 Martie (Ziua mămicilor) - un obicei din tradiția populară care se strădiue să păstreze decența.

Mărțișoarele și florile de ziua mamei am fost învățați de mici copi să le oferim atât mămicilor mult iubite, cât și persoanelor dragi (surori, profesoare, colege etc.). Era un obicei frumos, deși nu era născut din învățătura Bisericii. Pe atunci acesta era un gest plin de emoții, în timp ce azi aceste gesturi au dispărut din viața cotidiană. Mass-media promovează doar Valentine's Day, Dragobete și alte așa-zise sărbători indecente cu tentă LGBT-istă, iar eurovizionul l-au transformat într-un concurs discriminator cu șanse de câștig doar pentru cei care susțin imoralitatea.
  

Sunt totuși unii care se străduiesc să păstreze tradițiile frumoase, decente, pline de emoții. De ce nu...
Mi-a umplut sufletul de bucuria când am văzut că cineva mai face lucruri frumoase. Oare chiar nu merită promovați acești oameni. Detalii vedeți aici: https://www.facebook.com/Fantasy-World-Deco-246085766282369/





Un comentariu:

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.