vineri, 22 aprilie 2016

Preotul Mihai Valica face un apel la rugaciune pentru credinciosii din Romania: "E timpul sa spunem cu voce tare ceea ce stim". Reglementarile sinodului pan-ortodox sunt de la Duhul Sfant?
“Izbăvește-ne Doamne și de toată lucrarea diavolească a mondialismului ocult și francmasonic, de toată lucrarea luciferică a des-creștinării și islamizării lumii, și de toată lucrarea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți. Amin”


       Dragii mei, cei ce veți citi aceste rânduri,

      Să ne păzească Bunul Dumnezeu de neamul acesta în veac, adică de cei ce doresc o Europă fără Dumnezeu. Nu e suficient să știm faptul, că Europa a căzut pe mâinile francmasonilor și a globaliștilor himeri, ci trebuie să ne rugăm personal lui Dumnezeu, să ne scape de această primejdie reală. De aceea și preoții sunt datori, cu voce tare în cadrul Sfintelor Slujbe, în special la Sfânta Liturghie să se roage astfel: «Doamne Iisuse Hristoase Dumnezeul nostru, primește jertfa aceasta (scoate o părticică la Proscomidie și o pune pe sfântul Disc, așa cum prevede Liturghierul la rugăciunea in vreme de orice nevoie și primejdie omenească) spre iertarea păcatelor tuturor popoarelor Tale și, cu milostivire, întoarce de la noi toată mânia Ta cea cu dreptate pornită asupra noastră, și degrabă, ca un bun, scoate-ne pe noi din toate necazurile și primejdiile ce ne împresoară (aici se sfârșește rugăciunea) însă, credincioșii în privat, iar preoții în public, să adauge: izbăvește-ne Doamne și de toată lucrarea diavolească a mondialismului ocult și francmasonic, de toată lucrarea luciferică a des-creștinării și islamizării lumii, și de toată lucrarea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți. Amin.»

    Am propus, de ceva timp, acest adaus liturgic, la forurile competente, așa cum ne rugăm noi în Biserica noastră din Vatra Dornei, însă, tăcerea este mai sfântă spun unii. Așa că, propun celor ce sunt incluși pe aceste adrese de e-mail, să se roage în acest mod. Iar preoții să dea mai departe această propunere și să o rostească cu voce tare. E timpul să spunem cu voce tare, ceea ce știm: «Ceea ce vă grăiesc la întuneric, spuneți la lumină și ceea ce auziți la ureche, propovăduiți de pe case (Matei 10, 27)», ne spune Mântuitorul Hristos. A sosit această vreme. Cel ce tace va răspunde amarnic în fața lui Dumnezeu.

    Doar rugăciunea ne mai salvează, dacă o facem deschis și cu curaj hristic, altfel pierim de mâna celor ce ne fac masonizare, globalizare și relativizare în lume, care au pătruns deja, și în Biserică extrem de viclean, și se «vor reglementa» acestea, ca fiind firești, la noul sinod panortodox, cât de curând.

    Acești panortodocși făcuți peste noapte, debitează reguli care des-bisericesc Biserica lui Hristos din interior. Să ne rugăm ca din lucrarea satanică a globalizării fără de Hristos, împotriva Lui Dumnezeu și a neamurilor, să rămână, prin harul și puterea lui Hristos, doar o gloabă neputincioasă, de care să râdă mulți,  și să înțeleagă toată lumea lui Antihrist, că, «Cu noi este Dumnezeu, înțelegeți neamuri și vă plecați, căci cu noi este Dumnezeu. Amin.»

     Vă urez, mai departe, un post cu folos și Bucuria Învierii lui Iisus Hristos să fie mereu cu voi cu toți!
   
     Cu binecuvântare și bucurie în Hristos Domnul și Mântuitorul nostru,


        Pr. prof. dr. Mihai VALICĂ
doctor docent, Universitatea Albert Ludwig din Freiburg, Germania,
cercetător în cadrul Academiei Române, în domeniul
Dimensiunea spirituală a economiei montane CE MONT , Vatra Dornei


5 comentarii:

 1. Off topic:
  Filmul Mitropolitului Ilarion (Alfeev) – Sarbatorile. Duminica Floriilor
  https://www.youtube.com/watch?v=2XaGxJKpER8

  RăspundețiȘtergere
 2. Parinte Valica, tineti-o tot asa. Dumnezeu sa va intareasca.
  Sa speram ca sinodalii se vor trezii cu rugaciunile preotilor care vor facee slujbe in bisericii pentru pastrarea credintei.

  RăspundețiȘtergere
 3. Minuni se intampla atunci cand se roaga Lui Dumnezeu nu doar clericii, ci si tot poporul de la mic la mare impreuna cu ei si pt. ei. "Acolo unde se roaga doi in Numele Meu acolo voi fi si Eu!", spune Domnul, adica daca si Biserica si Poporul se vor ruga impreuna formand un totunitar, deci un sigur duh, de buna voie, atunci vrajmasul va cadea, va ceda si niciodata puteri de izbanda nu va putea avea.

  Dezbinarea mult dorita si ravnita, dintre Biserica si popor, ii da la tot vrajmasul si de orice culoare ar fi el, puteri sa se inalte si sa lupte cu atat mai apring sa prinda radacini tot mai puternice, exact cand le reuseste planul dezbinarii dintre Biserica si popor.

  Biserica si poporul una trebuie sa fie cum au fost de la inceputuri cand nimeni nu a putut pt. aceasta sa ne desparta si astfel niciodata nu am putut fi invinsi. Biserica fara popor moare si poporul fara Biserica la fel, pt. ca cel care dezbina stapaneste.

  Credinta trebuie sa ne fie f. puternica si de nestramtorat, in aceste vremuri extrem de tulburi si f. inselatoare, indiferent ce prezinta mass-media cu intentie vadit rea de cele mai multe ori, depre Biserica sau popor.

  Sa nu uitam ca mass-media si ea vrea sa traiasca, nu doar sa supravietuiasca si pt. aceasta face absolut toate jocurile celui care le plateste cel mai bine, adevarul nicio mass-medie din lume nu-l cunoaste cu adevarat, pt. ca nu este Dumnezeu!

  Fie ca Bunul Dumnezeu sa faca o minune si sa indrepte pasii intregii Uniuni Europene catre Hristos-Dumnezeu prin rugaciuni la unison, de izbavire de toată lucrarea diavolească a mondialismului ocult și francmasonic, de toată lucrarea luciferică a des-creștinării și islamizării lumii, și de toată lucrarea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți, cum scrie si se roaga Pr. Mihai Valica. Amin. (Ana-Maria S)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Parintele Mihai Valica spunea de o rugaciune la ectenie, la Liturghie, unde participa si preoti si credinciosi. In concluzie se roaga impreuna clerul si poporul. Din pacate, unii ierarhi si chiar preoti s-au distant de misiunea lor si de comuniunea cu poporul, dar ce a propus pr Valica e o rugaciune comuna intre preoti si credinciosi.

   Ștergere
 4. Lol! Ce rugaciune a propus parintele si ce au facut in schimb ierarhii acolo, pact cu diavolul. Vai de noi! Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.