miercuri, 5 iulie 2017

VIDEO - Ce fac homosexualii cu obiectele de cult creştine şi ce trebuie să facă creştinii faţă de ei.



Nouă ni se impune să avem toleranţă faţă de aceşti dezaxaţi ai societăţii pe care puternicii zilei ni-i oferă ca model de viaţă pentru noile generaţii.  

 

Cum arată „toleranța” activiștilor homosexuali față de religie – în curând, și în România


Activiştii pro-homosexualitate şi pro-avort din Brazilia, în timpul unei manifestaţii (din deja celebra serie „Slut Walk”) au profanat obiecte de cult. Doi dintre aceştia şi-au arătat dorinţa de “pace socială” şi “toleranţă” pângărind cruci şi alte obiecte de cult aduse special la acea manifestaţie pentru a le folosi în “spectacolul” oferit.
 

În fața mulțimii care îi proteja ținându-se de mâini în semn de solidaritate, doi activiști și-au arătat „toleranța” și dorința de „pace socială” și „incluziune”: au pângărit crucifixe, statuete ale Sfintei Fecioare și icoane, înainte de a le sfărâma cu ciocanul, așa după cum puteți vedea în imaginile de mai jos, relatate în presa locală de cotidianul Jornal Nacional, și în clipul video.

Cine sunt cei doi și dacă au fost sau nu sancționați nici nu mai contează. Acoperirea și acceptarea lor în mulțimea participantă la o manifestație oricum obscenă și dezgustătoare spune totul.

Cei care cunosc istorie recentă vor fi izbiți de asemănarea dintre aceste practici și cele ale bolșevicilor din perioada leninistă a Rusiei Sovietice. În definitiv, rădăcinile ideologice sunt absolut aceleași.

Nu vă faceți iluzii: nici în Brazilia, nici în Occidentul care azi tolerează astfel de manifestări nu a fost dintotdeauna astfel…

Dacă cineva ar fi făcut astfel de gesturi faţă de homosexuali, ce s-ar fi întâmplat? Cum ar fi reacţionat oamenii legii?

Papa Francisc consideră că modernizarea Bisericii Catolice trebuie să aducă schimbări şi faţă de raportarea la păcatul sodomiei.



Citește și:
P.S. Ironic, în prima imagine a clipului, cineva scrie cuvântul #Respect…

4 comentarii:

  1. Vad ca tot bateti apa in piua cu acesti blestemati de homosexuali. Despre Episcopul care tine capul de afis nu amintiti.

    http://www.libertatea.ro/stiri/filmul-compromitator-cu-episcopul-husilor-exista-1878036
    http://vaslui.robo-stiri.ro/2017/06/28/de-ce-au-pus-batista-pe-tambal-capii-bisericii-ortodoxe-romane-in-cazul-episcopului-corneliu/

    In curand vor posta imaginile compromitatoare cu episcopul. Vai de noi in ce hal s-a ajuns daca Patriahia si Mitropolia accepta aceasta mizerie. Episcopul Corneliu trebuia sa se retraga chiar daca e nevinovat. Este mai importanta imaginea Bisericii decat a lui.
    Am mai postat un mesaj cu acest subiect, zilele trecute, dar vad ca nu l-ati postat. De ce nu vreti sa stie lumea ca avem asemenea ierarhi tinuti in brate de BOR?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am aflat si noi de grozaviile ierarhului de Husi. Daca se constata ca filmarile sunt adevarate, cu siguranta ca trebuie caterisit.

      Ștergere
  2. Acești imorali și blasfemiatori gay i-au bani serioși de la oculta mondială evreiască pentru a ataca Creștinismul prin toate manifestările lor. Sodoma și Gomora s-au întins acum la nivel planetar, cu ajutorul papei, bineînțeles.

    RăspundețiȘtergere
  3. PAPA E SI EL UN INDARACIT LA FEL CA SI HOMOSEXUALI ASTIA TURBATI SI NESIMTITI!ANATEMA LOR SI NU IN ULTIMUL RAND PAPEI -CARE TREA-I"SUFLETIST" SA-I ARDA FOCUL O VESNICE!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.