joi, 29 septembrie 2016

Papa Francisc este "invitat" politic în Georgia împotriva voinţei populaţiei



Proteste in GEORGIA: Vaticanul este un agresor spiritual! 

Conform agentiei Interfax, câteva zeci de reprezentanți ai organizației publice a Uniunii Părinților Ortodocși din Georgia au intreprins, in aceste zile, un protest, în apropierea clădirii Ambasadei Vaticanului la Tbilisi, împotriva vizitei în Georgia a Papei Francisc, programata pentru sfârșitul lunii septembrie 2016.


     Protestatarii le-au declarat reporterilor, că "georgienii ortodocși nu au nevoie de binecuvântarea Papei". Ei au ținut in maini postere cu mesaje de protest la adresa vizitei Papei. Pe unul dintre afise se putea citi: "Vaticanul este un agresor spiritual!".

     Între timp, Guiseppe Pasotto, Episcop al Bisericii Catolice din Georgia, le-a declarat reporterilor că nu ii este foarte clar de ce cineva ar protesta impotriva vizitei Papei în Georgia.
     "Papa vine în Georgia ca mesager al pacii. De ce ar trebui ca cineva să fie împotriva acestui lucru? Din câte știu eu, Patriarhul-Catolicos Ilia al II-lea al Georgiei nu se opune acestei vizite", a declarat Pasotto.

     In timpul vizitei sale, care va avea loc în perioada cuprinsă între 30 septembrie si 2 octombrie 2016, Papa Francisc se va întâlni, la Tbilisi, cu Patriarhul ortodox Ilia al II-lea, cu reprezentanții diferitelor grupuri religioase și cu oficiali de top din Georgia, oficiind o Messa (Liturghie catolica) pe unul dintre stadioane, a mai precizat acesta.


2 comentarii:

  1. Tradatori sunt si in Biserica lor din nefericire ca la noi...
    De mediul politic georgian nu mai spun...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum urmeaya sa vina si in Romania.
      Vezi aici: http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/episcopii-catolici-il-invita-pe-papa-francisc-in-romania-129653.html
      Totul e programat. Va veni sa valideye ce au decis ai nostri in Creta.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.