miercuri, 7 martie 2012

Oastea Domnului se dezice de implicarea in sminteala de la Beius

Sminteala din 4 martie de la Beius a tulburat foarte multi credinciosi ortodocsi din zona dar si pe cei ce, fara sa stie, s-au vazut implicati. In urma anunturilor pastorului Vladimir Pustan vestea prezentei Oastei Domnului la acea conferinta s-a raspandit cu repeziciune.
Ostasii de la "Comori nemuritoare" neaga implicarea pr Necula in activitatile lor si sustine ca nu au nici un amestec in sminteala generata.
Reamintim ca in sala nu au fost reprezentanti ai Oastei Domnului ci totul a fost o diversiune propagandistica in scop prozelit a fundatiei penticostale Ciresarii.
Mentionam ca siteurile si blogurile care au mentionat implicarea Oastei Domnului in activitatea ciresarilor penticostali de la Beius au facut-o conform afiselor si anunturilor organizatorilor.
Pentru mai multe detalii accesati linkul de mai jos:
http://comorinemuritoare.ro/bLOGOS/?p=9138


Cateva reflectii asupra partii cenzurate din conferința pr Constantin Necula la penticostali in Beius:

6 comentarii:

  1. In anuntul din afis nu se spune ca vor participa Oastea Domnului ci ca se vor canta din cantarile ei: "Depasind barierele confesionale, ne vom ruga impreuna si vom canta din cantarile Oastei Domnului". Cine acuza de diversiune, sa citeasca mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asa spun ei in afis, dar pe fondalul acestui anunt suptil s-au facut anunturi in predici si in convorbiri cu localnicii.
    Anuntul de pe afis e cam ambigu lasand loc interpretarilor, dar completat cu anunturile de la predica ale pastorului penticostal se intelegee clar ca ar fi inclusa si Oastea Domnului in program.
    E limpede ca totul e o diversiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oameni, treziti-va!
      Lasati sa cada valurile de pe ochii vostri!
      De ca luptati cu atata inversunare unii impotriva altora? Oare nu pentru faptul ca nu va vedeti adevatatul dusman? Pana cand veti face discriminari intre voi numai pentru faptul ca unii se inchina, se roaga sau canta diferit de altii, lui Dumnezeu? Toti sunteti copiii Lui si toti sunteti la fel de iubiti. Trebuie doar sa-I raspundeti cu iubire si sa va iubiti unii pe altii asa cum ne-a invatat Domnul nostru al tuturor Iisus Hristos. Nu va mai consumati timpul (de altfel, atat de pretios, mai pretios decat aurul, acum cand a mai ramas atat de putin, tot mai putin cu fiecare clipa)si energia cu diversiuni si sentimente negative. Ganditi-va cui dati putere prin acestea!!!Faceti pace in voi si veti atrage pacea in lumea voastra! Vedeti in fiecare om Chipul si Asemanarea Creatorului vostru. Daca nu-i faceti loc lui Hristos in inimile voastre si nu-L iubiti, nu-L veti vedea nici in semenii vostri.Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti, Iisus sa va izbaveasca de neiubirea din voi, iar Duhul Sfant sa va mangaie si sa va umple inimile de Lumina si Iubire!

      Ștergere
    2. Nu e nici o suparare ca nu mi-ati publicat comentariul de ieri. Dar , sa stiti ca era un mesaj pentru voi de la Fecioara Maria.

      Ștergere
  3. Draga Valeria, chiar crezi ca mesajul tau a fost de la Maica Domnului?
    Nu cred ca Maica Domnului face compromis de dragul "pacii".
    La ce s-a referit Hristos cand a spus ca a venit sa aduca sabie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Valeria,
    Nu e vorba de discriminari ci de adevar. Daca cineva spune adevarul trebuie sa il accepte, e un adevar despre invatatura lui Hristos pe care altii il ciuntesc si il falsifica in numele "pacii" si a "prieteniei" pe care trebuie sa il scoata cineva la iveala. Eu consider binevenita actiunea administratorilor acestui blog.
    Nu pot fi mai multe adevaruri, ci doar unul singur. De ce acesti protestanti nu renunta la ereziile lor daca vor cu adevarat pace si prietenie? Cu siguranta ca daca toti ar reveni la invatatura de credinta a primilor crestini (pe care o gasim in ortodoxie) nu ar mai fi disensiuni. Nu? Ce zici?

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.