joi, 21 septembrie 2017

Noile buletine - încă un pas spre controlul populaţiei de către dictatura mondială.

Procesul de supraveghere şi control a populaţiei continuă:
Noi proiecte de lege în priviinţa actelor de identitate. Se urmăreşte ca toate documentele să fie cuprinse într-unul singur. Aceasta sub pretextul alinierii la normele europene.

Un important proiect de lege a fost depus în Parlament și sunt vizați absolut toți românii care au buletinele valabile.

Legea prevedea schimbarea actelor de identitate pentru a fi asemănătoare cu cele pe care le au europenii.


Noul model va avea o dimensiune similară permisului de conducere sau a cardurilor bancare, mult mai ușor de îngrijit și mai sigur din punct de vedere al securității.

Noul buletin de identitate care va fi implementat în curând va avea și mai multe date informative plus o serie de măsuri de siguranță și protecție.

Buletinele vor afișa numele complet, codul numeric personal, grupa sângelui, dar și faptul că posedă sau nu permis auto plus numărul asigurării sociale. Mai mult, adresa nu va mai fi trecută pe actul de identitate.

Inițiatorul acestei legi este deputatul Mihai Aurelian. Acesta spune că lipsa adresei de pe actul de identitate viitor este un mijloc de protecție a persoanei în fața infractorilor care nu vor ști unde locuiește respectivul.

Legat de acest subiect, nu se știe deocamdată cum se va vota cu noile acte de identitate.


3 comentarii:

  1. Poliovirus kills off cancer cells, stops tumor regrowth
    „virus both attacks tumor cells and triggers the body’s immune system to do the same, suggesting it could also prove effective against other cancers.”
    O dovada de ce se doreste obligativitatea vaccinurilor,daca sistemul imunitar este invatat sa nu se mai apere inca din tinerete,rata de imbolnavire de cancer se va mari considerabil…
    http://newatlas.com/poliovirus-rhinovirus-cancer-treatment-study/51449/
    https://www.medicalnewstoday.com/articles/319467.php

    RăspundețiȘtergere
  2. Era de asteptat. Mira pe cineva?

    RăspundețiȘtergere
  3. Se fac pași grăbiți spre Marea Cipuire, când, prin implantarea cipului satanic - pecetea lui antihrist, cei care o vor primi vor deveni simpli roboți în mâna antihristului. Urmează vremuri cumplite. Să stăm tari în Credință!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.