miercuri, 13 septembrie 2017

Episcopul Sofronie Drincec face pact cu duşmanii creştinismului. Printre susţinătorii controversatului ierarh se află şi preotul Constantin Necula.



Episcopul eretic Sofronie de la Oradea face legea Bisericii după bunul plac. Canoanele nu mai contează, când trebuiesc îndeplinite unele norme europene. Aceste norme sunt în clară contradicţie cu învăţătura Bisericii, tocmai din simplul fapt că cei care le-au emis sunt duşmanii lui Hristos. Ne întrebăm aşadar: Cărui Dumnezeu îi slujeşte Episcopul Sofronie Drincec?

     Săptămâna trecuta, presa bihoreană a ridicat la rang de mare cinste «Zilele culturii iudaice». Zile întregi, presa bihoreană, în special cotidianul Crişana, a scris pe prima pagină doar despre importanţa culturii iudaice, deşi iudeii în Bihor sunt foarte puţini. Nu ar fi asta o problemă, dar despre «Zilele culturii române» s-a scris cu mult mai puţin. Durerea multor credincioşi ortodocşi din Bihor este că tocmai ierarhul lor (de la Oradea) a susţinut această campanie, în timp ce pentru Neamul şi Biserica sa nu face nimic, decât trădări şi compromisuri.

Maimulte detalii vedeţi aici:
http://www.glasulstramosesc.ro/blog/lumina_ecumenismului_a_inundat_sinagoga_ps_sofronie_drincec_in_sinagoga_satanei/2017-09-11-499


Ce spun canoanele Bisericii Ortodoxe despre părtăşia cu cei care l-au răstignit pe Iisus Hristos şi au prigonit creştinismul de aproape 2000 ani:

Canonul 37 Al Sinodului de la Laodiceea:
Nu se cuvine a primi de la iudei sau eretici darurile trimise de sărbători, nici a serba împreună cu ei.

Canonul 64 al Sfinților Apostoli:
Dacă vreun cleric sau laic ar intra în sinagogă (adunarea iudeilor sau ereticilor) spre a se ruga, să se și caterisească și să se și afurisească.”


Nota redacţiei :
     Activitatea episcopului Sofronie a fost susţinută şi de preotul Constantin Necula de la Sibiu, care, în conferinţele ţinute în Bihor, îi îndemna pe credincioşi să asculte de ierarhul bihorean şi să aibă încredere în el. Profesorul Necula spunea că ASTRADROM şi acei care pomenesc despre rătăcirile episcopului Sofronie "sunt anti-ierarhi". Le spunem celor care au ascultat cuvântul preotului Necula că această expresie este folosită în scop diversionist deoarece noi nu criticăm persoana, ci faptele sale. Sunt mulţi ierarhi care au făcut fapte bune şi pe care i-am susţinut. Chiar şi pe ierarhul Sofronie l-am susţinut când a făcut lucruri bune, dar nu e vina noastră că faptele bune la ierarhul bihorean sunt foarte rare. 
    Părintele Necula este un susţinător al sistemului, aşa cum mulţi erau în perioada comunistă dintre cei care erau propulsaţi de catre puternicii zilei. Aceasta ne ajută să înţelegem de ce sfinţia sa a avut această atitudine. Noi îl iertăm pentru tot, dar ne simţim datori să atragem atenţia asupra faptului.

2 comentarii:

  1. Cât o mai scăldați așa în contradicție ? Mărturisirea se face cu sudoare și sânge. Nu cu mănușițe, domnișoarelor, încă în vraja sindromului Boca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sofronie și Necula sunt doi trădători ai lui Hristos-Adevărul. Să nu le-ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.