vineri, 13 ianuarie 2017

Preotul mărturisitor Ciprian Ioan Staicu se teme de Dumnezeu mai mult decât de "judecătorii" săi din Miercurea Ciuc.



    Marţi, 10 ianuarie 2016, la Miercurea Ciuc a avut loc o mascaradă de proces în care, acuzatul era preotul mărturisitor împotriva ereziei ecumeniste, dr. Ciprian Ioan Staicu, iar „judecători” au fost preoţi ai eparhiei de Covasna şi Harghita, membrii ai consistoriului eparhial.

   PS Andrei Moldovan, eparhul din Covasna şi Harghita, nu a reuşit să-l convingă pe preotul Ciprian Staicu să fie "ascultător" faţă de un "Sinod" tâlhăresc.


    Părinţii din consistoriu au refuzat ca la procesul preotului Ciprian să participe persoane care ar putea fi martori la cele ce s-au petrecut în sala (cu uşile închise) din centrul eparhial, în schimb, au avut ocazia să asculte o mărturisire de credinţă asemănătoare cu a Părinţilor din vechime care nu s-au lăsat intimidaţi sau înduplecaţi de către cei care puneau mai presus avantajele lumeşti decât pe cele duhovniceşti (sufleteşti).

    Acuzele aduse preotului Ciprian nu au putut fi dovedite cu probe, în timp ce preotul chemat în faţa „judecătorilor” şi-a exprimat dorinţa ca procesul său să fie făcut public: „Nu am nimic de ascuns. Nu mă simt vinovat faţă de Biserica din care fac parte şi nici faţă de neamul meu”. Menţionăm că preotul Ciprian este semnatar al documentului „Expresia conştiinţei noastre” în care se vede poziţia canonică şi teologică corectă pe care o are faţă de „Sinodul” ecumenist din Creta.

    Mai multe detalii despre acest proces pot fi găsite accesând link-ul:

3 comentarii:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=ILYx2B6K3jM

    RăspundețiȘtergere
  2. Ieromonah ONISIM BANU, viețuitor al Mănăstirii Făgețel, județul Harghita, din Episcopia Covasnei și Harghitei, a intrerupt pomenirea pseudo-episcopului Andrei.

    Sursa: http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2017/01/13/in-adevar-nimeni-nu-e-singur-in-erezie-nimeni-nu-e-fericit/

    RăspundețiȘtergere
  3. Marturisitor ? Ce a marturisit ? De cine a fost prigonit ? Se prigoneste singur !

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.