vineri, 19 octombrie 2018

Statul Român investește sume enorme pentru educația și protecția homosexualității.


CNCD și asociația Accept, parteneriat pentru „instruirea profesorilor” întru combaterea „discriminării” persoanelor LGBT în școli

Boicotatorii, susținuți de mass-media românească și câteva partide politice, strigau în gura mare că prin referendumul pentru familia normală se cheltuiesc mulți bani. Acum urmează ca Statul Român să investească sume enorme în educația LGBT (L –lesbian, G –gay, B –bisexual, T –transgender) pentru educația cadrelor didactice care vor avea rolul să protejeze și să promoveze homosexualitatea.

Și încă ceva important. Susținătorii LGBT din România aduc mereu lozinca „Vrem spitale, nu catedrale”. Cum ne explică aceștia că Statul Român finanțează ONG-urile anticreștine, printre care și asociația ACCEPT, fără ca cineva să aibă vre-o reacție.


Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) și asociația „Accept” organizează o sesiune de formare pentru profesorii consilieri școlari, în care dascălii vor avea ocazia să învețe „informații de bază privind problematica LGBTI, istoria comunității din România, informații generale privind prevenirea și combaterea discriminării, atribuțiile și competențele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, proceduri administrative și judiciare, dar și modalitatea de a gestiona practic situații de bullying și discriminare în mediul școlar”, se arată într-un document intrat în posesia redacției ActiveNews.

Sesiunea de formare va avea loc în perioada 22-25 octombrie 2018, eveniment la care vor participa 20 de profesori consilieri școlari la nivel național. Costurile vor fi suportate integral de către organizatori.

Această sesiune de formare face parte din proiectul „Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI”, pe care CNCD - instituție a statului român -, și asociația Accept îl implementează în perioada ianuarie 2018 - iunie 2019.

Proiectul, despre care ActiveNews a informat în luna februarie, „are ca obiectiv creșterea capacității autorităților publice și a profesioniștilor din domeniul justiției, sănătății, educației și asistenței sociale de a relaționa cu petenți,pacienți, elevi, studenți, clienți care aparțin comunității LGBTI”.

De-a lungul proiectului 160 de persoane din domeniul domeniul justiției (judecători, procurori și avocați), educației (profesori și consilieri școlari), asistenței sociale (asistenți sociali), sănătății (psihologi și endocrinologi), au beneficiat sau urmează să beneficieze de astfel de „sesiuni de formare”.

Conform documentului semnat de președintele CNCD, Csaba Astalosz, motivația acestui proiect este constatarea creșterii, „a gradului de intoleranță și homofobie din societate, manifestate printr-un discurs al urii din ce în ce mai apăsător față de comunitatea LGBTI”.

Întâmplător sau nu, în ultimii doi ani s-a aflat pe tapet Referendumul pentru Familie, demers cerut de trei milioane de cetățeni români și care s-a finalizat în week-endul 6-7 octombrie.


5 comentarii:

  1. Oare sunt vremurile de pe urmă? Oare-i vremea de fugit în pustiu din lumea asta nebună, nebună, nebună? Oare acești bolnavi LGBT, ce sunt susținuți de Oculta Mondială evreiască, subordonată direct satanei, sunt lăsați efectiv să-și facă de cap? Oare aceste slugi ale satanei sunt în toate funcțiile statului? Oare mai e ceva de făcut, sau Dumnezeu și-a întors Fața de la noi? Nu știu ce să mai cred. ,,Pocăiți-vă, căci s-a apropiat Împărăția Cerurilor!”

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicoleta - Oastea Domnului20 octombrie 2018 la 10:05

    Nu mă miră. Bănuiam asta, știind că toți care au boicotat referendumul, nu au făcut-o pe gratis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai lasă-ne cu ,,Oastea Domnului”! Această ,,Oaste a Domnului” este o adunătură de eretici ecumeniști. Este o sectă asemenea celorlalte secte, care intrepretează scripturile după propria lor minte înșelată. Este o erezie în sânul Bisericii.

      Ștergere
    2. @ Pop Lucian : corect !

      Ștergere
  3. Lasă că exista o nepăsare din partea majorității care nu s-au dus la referendum,ei accepta tot. Slăvit să fie Domnul!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.