vineri, 5 octombrie 2018

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, indeamnă oamenii să meargă la vot:


“Fiecare să voteze cum îi spune conștiința”

“Nu sprijinim referendumul ca partid politic, ci ca cetățeni ai României”

“Dacă trece acest referendum, meritul nu va fi al PSD-ului, ci al Coaliției pentru Familie.


Articolul 48 din Constituția României stipulează că ,,Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi”. ,,Nu se precizează nici măcar numărul lor sau dacă sunt de același sex, ori de sex diferit”, este problema indicată de Mang.

Totuși, președintele PSD Bihor a subliniat faptul că acest referendum nu este unul țintit împotriva cuiva: ,,Este un referendum pentru modificarea Constituției. Nu este împotriva unei minorități, nici măcar a celei sexuale”.

În ceea ce privește necesitatea schimbării articolului 48 din Constituție, Mang a descris această măsură ca fiind una asiguratorie, o garanție a faptului că ,,indiferent cine va fi la Guvernare în următorii ani și indiferent de ce majorități efemere se vor stabili în Parlament, de instituția căsătoriei și a familiei nu se va mai atinge nimeni”.

Ioan Mang a dorit să facă lumină și în ceea ce privește organizarea alegerilor. ,,Nu este referendumul PSD-ului. Noi suntem doar cei care ne aflăm în această perioadă la Guvernare. Avem, împreună cu ALDE, și o majoritate parlamentară. Din această cauză unii încearcă să inducă populației că PSD-ul este cel care a inițiat ideea acestui referendum. Dar el este o urmarea a solicitării a 3,2 milioane de oameni, peste 103.000 fiind din Bihor, care au semnat pentru modificarea Constituției”, a declarat acesta.

,,Eu, împreună cu colegii mei din PSD Bihor, am decis să sprijinim Coaliția pentru Familie, în desfășurarea acestui referendum. Nu o sprijim ca partid politic, ci ca cetățeni și ca buni creștini. (…) Dacă trece acest referendum, meritul nu va fi al PSD-ului, ci al Coaliției pentru Familie. Cred că suntem datori să facem această modificare. Datori față de copiii noștri, față de nația română, față de Dumnezeu”, a concluzionat Ioan Mang.

Pe buletinul de vot de la referendumul din 6 și 7 octombrie va fi înscrisă următoarea întrebare: „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament?”. Votând „DA”, cetăţenii îşi vor da acordul pentru căsătoria exclusivă dintre un bărbat și o femeie, iar alegând „NU” își exprimă dezacordul pentru ca termenul de „soț” să fie înlocuit de sintagma „un bărbat și o femeie”.


6 comentarii:

  1. Se mai trezesc și ticăloșii de politicieni ,,din somnul cel de moarte”. Să mergem să votăm pentru Normalitate (Familia tradițională), pentru Dumnezeu, pentru Neam și Țară, pentru Poporul Român Dreptcredincios, pentru viitorul copiilor noștri! Așa să ne-ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana din Austria5 octombrie 2018 la 23:53

      Ticalosi sau cum ii numesti tu, dar zic bine de aceasta data

      Ștergere
  2. Referedumul nu a fost validat, din cauza ,,românilor” care refuză să se trezească din ,,somnul cel de moarte” al ignoranței, indolenței, nepăsării, etc. Rușine lor! să nu se mire pentru ce va urma: liberalizarea căsătoriilor LGBT, răpirea copiilor din familiile creștine, anularea libertății de exprimare (nu vom mai putea critica pe cei din LGBT, la fel ca pe evrei și pe ceilalți minoritari), pedepse naturale de la Dumnezeu, anormalitate peste tot, etc. Vai de noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. O lume nebună, nebună, Hai să ne ducem pe lună.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai ție, Popor Adormit! Nu vrei să te trezești, nu mai vrei să lupți pentru prezent și viitor. Ai ajuns sluga prea-plecată a străinilor cei fără de Dumnezeu, cârpa de șters a Europei. Ai ajuns să nu mai ieși la votare decât dacă primești ,,mici și bere” ori alt fel de foloase vremelnice. Nu te mai interesează viitorul copiilor tăi. Te-ai condamnat la pierzare, la dispariție, Popor Român necredincios. ,,Deșteaptă-te Române din somnul cel de moarte!”.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum am aflat totuși care ar fi cauza principală a ,,eșecului” Referendumului pentru familie: inexistența ,,majorității” românești în România. Cum vine asta?! Cam așa: mincinoșii de politicieni, împreună cu cei de la ,,evidența populației” au raportat la Bruxelles că România ar mai avea o populație de circa 22 milioane de locuitori. În realitate, populația României este sub numărul de 19 milioane. Din acestea mai sunt de fapt în jur de 15 milioane de alegători. Din cele 19 milioane, peste 4 milioane sunt plecați în străinătate, din care circa 3 milioane sunt cu drept de vot. Deci, în prezent, în Țară mai este prezentă o populație de 15 milioane, din care circa 12 milioane sunt cu drept de vot. Din cele 15 milioane prezente în Țară, în jur de 6 milioane sunt minoritari: 4 milioane țigani, 2 milioane unguri, etc. Deci, români prezenți în Țară sunt 9 milioane. Din astea 9 milioane, 6 milioane ar fi cu drept de vot. Având în vedere că la acest Referendum s-au prezentat doar Români Ortodocși (cu mici excepții), ajungem la concluzia pertinentă că la referendum s-au prezentat de fapt circa 70% din aceștia, deoarece cei din diasporă au votat foarte puțini (circa 100 mii din 4 milioane, nesemnificativ). Deci, doar 30% din Românii prezenți în Țară nu s-au prezentat la vot și când spun Români mă refer doar la cei de etnie Românească. Din acești 30% de neprezentanți, circa 10% sunt de alte confesiuni: catolici, protestanți, etc., care nu au ieșit la vot. Deci, mai rămân circa 20% din Români care nu au ieșit la vot. Din aceștia, aproximativ 15% n-au ieșit la vot din cauze obiective: neinformarea lor de către politicieni și mass-media, izolări, boli, neputințe firești, etc. Deci, în cazul Românilor, procentul de ignoranți, indolenți și trădători de Neam și Țară este de circa 5% din numărul total de Români care mai există pe această planetă. Numărul aproximativ al acestora este de 5% x 9 milioane (6 milioane de alegători Români Ortodocși din Țară + 3 milioane de alegători Români Ortodocși din afară) = 450000 de Români Ortodocși trădători de Neam, Țară și Credință. Aceștia și-au făcut Mare Păcat față de Dumnezeu, Neam, Țară și Credință prin faptul că nu au participat la vot pentru a se face cvorumul.
    În consecință, propun următoarele mizerabililor de politicieni:
    1. Interzicerea votului pentru toate minoritățile de orice fel (etnice, religioase, sexuale, etc.), ca fiind trădătoare și distrugătoare de Neam și Țară Românească;
    2. Proclamarea României ca Țară a Românilor Ortodocși, iar toți minoritarii, care nu vor să respecte Legile Creștin-Ortodoxe din această Țară, sunt liberi să plece ,,unde și-o-nțărcat mutu iapa”;
    3. Acceptarea în politică și în funcții de conducere doar a Românilor Ortodocși, ca singurii promovatori de normalitate, Bine, Adevăr și Frumos din această Țară;
    4. Promovarea elementului Românesc autohton în Țară și străinătate, ca un factor determinant de normalitate, Bine, Adevăr și Frumos;
    5. Interzicerea urgentă a LGBT(Q), ca fiind cei care promovează întunericul iadului pe acest pământ;
    6. După toate acestea, toți mizerabilii de politicieni și de căpătuiți peste măsură din zoala acestui Popor, să predea statului tot ce-au furat, și să se ducă să nu mai știe nimeni de ei. Etc., etc.
    Aștept și alte propuneri.
    ,,Deșteaptă-te Române din somnul cel de moarte!”.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.