miercuri, 3 octombrie 2018

Efectele casatoriilor homosexuale. Educatia copiilor.

Un comentariu:

  1. Acești eretici, care ,,s-au sacrificat” pentru ,,familia tradițională” sunt pseudo-mucenici. De ce? Pentru simplul fapt că sunt eretici! ,,Jertfa” lor este ca o opunere la satanismul de azi, dar nu este Mântuitoare pentru ei, ci pentru cei care vor face la fel, dar în cuget ortodox, ortodocși fiind. Par ciudat? De neînțeles? Nu sunt deloc așa, ci doar vorbesc în numele ,,Sfinților Părinți”, care ne învață astfel:
    Sf. Ciprian al Cartaginei spune:„ Asemenea oameni (cei născuţi în erezie), chiar dacă au fost ucişi în numele credinţei lor, nu-şi vor spăla nici cu sânge greşelile lor. Vina dezbinării e gravă, de neiertat, şi suferinţa n-o poate purifica. Nu poate fi martir cel ce nu este cu Biserica. (…) Nu pot rămâne cu Dumnezeu cei ce nu vor să fie uniți cu Biserica lui Dumnezeu. Chiar dacă vor arde pe rug sau vor fi daţi fiarelor sălbatice, aceea nu va fi coroana credinţei, ci pedeapsa trădării, şi nu sfârşitul glorios al celui cu virtute religioasă, ci moartea din disperare. Unul ca aceştia poate fi ucis, dar nu poate fi încoronat. Mărturiseşte că e creştin, ca şi diavolul care adesea minte că e Hristos, căci Însuşi Domnul ne atrage luarea-aminte şi zice: «Mulţi vor veni în numele Meu spunând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi vor înşela.» După cum el nu e Hristos, chiar dacă înşeală cu numele, la fel nu poate fi creştin cine nu rămâne în Evanghelia lui Hristos şi a adevăratei credinţe ”
    Sinodul de la Laodiceea a dat acest canon care se găseşte în Cârma Bisericii numită Pidalion : «Nici un creştin nu se cuvine să părăsească pe martirii lui Hristos şi să se ducă la pseudomartiri, adică la ai ereticilor sau la cei ce mai înainte au fost eretici; căci aceştia sunt străini de Dumnezeu. Deci cei ce se vor duce la dânşii să fie anatema. »(Laodiceea canon 34)

    De aici se vede clar că înafara Bisericii Creştin Ortodoxe, nu numai că nu este posibilă mântuirea, dar nici martiriul pentru Hristos.

    A muri înafara Bisericii pentru o concepţie eretică despre Hristos nu îţi poate da cununa martirilor, pentru că, Sfântul Pavel spune că cel care nu se luptă după reguli nu primeşte Cununa, chiar dacă luptă. (II Timotei, 2,5)
    Păcat, deci, de ,,credința” acestor protestanți, căci luptă pentru familie, dar vai de ei pentru că sunt eretici. Singura lor șansă de Mântuire este să revină la Ortodoxie, alta nu există, chiar dacă ,,mucenicesc” pentru Hristos. ,,Mucenicia” lor nu-i Mântuiește, reprezintă doar pedeapsa pentru păcatul ereziei, care este cel mai mare și de ,,Nerăscumpărat”.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.