marți, 23 octombrie 2018

Klaus Iohannis este acuzat că a ordonat tragedia de la Colectiv pentru interese politice


Va fi anchetat penal Iohannis pentru tragedia de la Colectiv?
Stenogramele arată că totul a fost pus la cale pe criterii politice.

Supraviețuitori ai victimelor de la Colectiv acuză lideri ai PNL și pe președintele României că, au premeditat incendiul de la Clubul Colectiv. Despre aceasta Mass-media din România refuză să scrie ceva. Stenogramele și unele înregistrări dovedesc că incendiul a fost provocat. Asemenea și studiile pirotehnice sau echipajele ISU care au fost la fața locului susțin că incendiul a fost provocat. Muzicianul Florin Chilian cere ca președintele Klaus Iohannis să fie anchetat penal pentru că a dat ordin masacrului din București.

Despre o posibilă înscenare a incidentelor de la Clubul Colectiv, ASTRADROM a menționat la puțin timp după incendiu, la data de 8 noiembrie 2015.


Cu un an de incidentul de la Colectiv, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a spus public ca in anul 2016 sau chiar in 2015 va pune mana pe putere, vezi aici:
Aceasta tragedie a fost folosita cu succes de catre presedintele tarii care, prin oamenii sai din presa, a reusit sa il inlature pe Victor Ponta de la guvernare.

Pe atunci Victor Ponta avea convingeri tradiționaliste, cel puțin de ochii lumi. După ce a fost eliminat, si-a schimbat convingerile, sperând că astfel va avea susținerea Occidentului. Astfel, domnul Ponta și-a inființat un nou partid "Pro România" care, alături de PMP, PNL[1], UDMR si USR susțin în România ideile progresiste. Așa se explică cum aceste formațiuni au boicotat din plin referendumul pentru familia normală susținând homosexualitatea.

Uluitoare sunt stenogramele și înregistrările discuțiilor între agenți SRI și persoane implicate care arată că incendiul era premeditat, dar nu se aștepta nimeni la așa de mulți morți. Mass-media era pregătită să fie la fața locului și să formeze opiniile dirijate de autorii masacrului astfel încât asasinii să fie prezentați ca salvatori. Astfel supraviețuitorii victimelor de la Colectiv au adus noi descoperiri. Detalii vezi aici: 

Dacian Cioloș era pregătit să preia conducerea Guvernului României, având susținerea coaliției Soroș-PNL, astfel încât „profeția“ lui Iohannis despre căderea guvernului Ponta să fie împlinită, iar PNL să preia puterea deplină în Stat.

Despre aceste stenograme nu se spune nimic, iar susținătorii democrației de scandal din România sunt preocupați de boicotarea referendumului pentru familie și subminarea Bisericii Ortodoxe.

Adriana Dărăban


[1] La PNL, au fost câteva excepții din rândul liderilor partidului care au fost pentru familia normală.

3 comentarii:

  1. Florin Savulet - Germania23 octombrie 2018 la 11:51

    Lupta pentru putere, trece peste cadavre. Asta este concepția democrației occidentale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici sunt de acord cu voi în totalitate, cei de la Astradrom. Dumnezeu să vă binecuvinteze!
    Criminalul ,,din fruntea statului”, cel care prin anii 90 vindea copii pentru trafic de organe, a fost în măsură să-i sacrifice pe acei copii de la Colectiv satanei, la cererea expresă a evreilor, a francmasoneriei. Să-l ajungă Mânia lui Dumnezeu! Auzi-mă, Doamne!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.