miercuri, 17 octombrie 2018

Părintele Cosmin Tripon: Ierarhii Bisericii au compromis familia înaintea LGBT, acceptând căsătoriile mixte

Cuvântul mărturisitorului 
În predica dedicată Sfintei Cuvioase Maicii noastre Parascheva, rostită în Duminica a 21-a după Rusalii, părintele Cosmin Tripon atrage atenția că înainte de agenții LGBT, ierarhii au atacat familia prin faptul că au permis căsătoriile mixte la minciunosinodul din Creta, motiv pentru care Dumnezeu a lăsat poporul într-o stare de delăsare.





sursa: https://www.marturisireaortodoxa.ro/parintele-cosmin-tripon-ierarhii-bisericii-au-compromis-familia-inaintea-lgbt-acceptand-casatoriile-mixte/

3 comentarii:

  1. Felicitari parinte drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa este. La ,,sinodul” din Creta s-a dat ,,undă verde” căsătoriilor mixte, dintre ortodocs și eterodocs, dar, indirect” și celor dintre persoane de același gen (sex), după bunul plac al episcopilor deveniți un fel de ,,papi” între timp, care pot ,,tăia și spânzura” după bunul lor plac. Cu alte cuvinte, ,,episcopi homosexuali” pot ,,cununa” persoane homosexuale (lgbt). ,,Papa” episcop, care se va pune în locul lui Dumnezeu pe acest pământ, va face doar ,,ce-l taie capul”, după mintea lui cea desfrânată. Doar este știut ce orgii se fac la Vatican, ce spurcăciuni, ce ,,jertfe” aduse satanei. Părintele Tripon are dreptate, slăbiciunea Referendumului pentru familie aceasta a fost: adoptarea tacită a căsătoriilor mixte (între ortodocși și ne-ortodocși), astfel că Dumnezeu nu a fost de acord cu acea formulare ambiguă că, ,,căsătoria este între un bărbat și o femeie”, nespecificând că trebuie să fie între ,,un bărbat și-o femeie născuți natural”, iar aceștia trebuie să fie ortodocși. Scapă-ne,Doamne, de prefăcătoriile și vrăjitoriile scârbavnice ale acestei lumi decăzute!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai mult decât atât, episcopii au devenit un fel de ,,boieri pe feudă”. Biserica a ajuns propria lor ,,feudă”, pe care o exploatează după cum vor, ,,până la sânge”. Fostul episcop homosexual de Huși nu numai că nu a fost decăzut din treptele de arhiereu și preot, fiind doar suspendat, dar stă bine mersi și într-o casă în care are maici ca servitoare. Uite cum acel ticălos de om a ajuns să trăiască precum un pașă în sânul Bisericii Ortodoxe, avându-i bineînțeles la mână pe ceilalți episcopi homosexuali din Sinod! Uite cum Sodoma și Gomora și-a făcut casă chiar în sânul Ortodoxiei! Rușine homosexualilor din Sinodul Bisericii!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.