luni, 17 iunie 2013

Mult iubitul nostru parinte Justin Parvu s-a mutat la Domnul


         Parintele Justin Parvu a vazut lumina zilei in data de 10 februarie 1919 in satul Petru Voda, unde in anul 1991 a inceput prima sa manastire cu hramul Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril.
         Ieri, 16 iunie 2013 in jurul orei 22.40, in Duminica celor 318 parinti de la primul Sinod Ecumenic (anul 325), parintele Justin Parvu a trecut la Domnul.
        Toti cei care l-au iubit pe parintele sa nu se intristeze si sa nu planga ci sa se roage cum au facut si pana acum, caci parintele nu a murit ci s-a dus la Cel pe care L-a iubit si pentru care s-a jerfit toata viata sa, indurand chinurile din perioada comunista si culminand cu cancerul care l-a dus pe picioare cativa ani pana in luna mai a.c. cand a fost operat de catre medicii din Cluj.

        Parintele Justin a fost si va ramane duhovnicul neamului roamnesc, iar de acum inainte un rugator pentru noi toti in fata lui Dumnezeu!

Pentru alte detalii puteti accesa sit-urile:

 http://apologeticum.wordpress.com/2013/06/16/preacuviosul-nostru-parinte-justin-a-trecut-la-domnul/

http://petruvoda.ro/2013/06/16/parintele-arhimandrit-justin-parvu-a-trecut-la-domnul-si-mintuitorul-nostru/

Un comentariu:

  1. VESNICA LUI POMENIRE! PARINTELUL NOSTRU DRAG SI IUBIT IUSTIN ROAGA-TE BUNULUI DUMNEZEU SI PENTRU NOI PACATOSII.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.