luni, 27 mai 2013

Un episcop ortodox a luat atitudine impotriva legiferării homosexualității

Episcopul Marchel, supărat pe Füle şi Schuebel: 
"Luaţi-vă minorităţile sexuale în Europa!"
Episcopul Marchel, de Bălti, s-a pus rău cu oficialitățile politice din Republica Moldova,
 în schimb s-a pus bine cu Dumnezeu. 

 Transcriere stire;
Slujba de Hram de la Bălţi s-a încheiat cu un discurs împotriva homosexualilor, dar şi a demnitarilor europeni. Episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel, i-a criticat pe comisarul european pentru extindere, dar şi pe şeful Delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău, pentru prezenţa la întrunirea recentă a minorităţile sexuale.
Episcopul Marchel şi-a pregătit din timp discursul pe care l-a rostit în faţa mulţimii. Clericul a condamnat oficialii europeni pentru susţinerea minorităţilor sexuale.

"Stimaţi Štefan Füle şi Dirk Schuebel! Luaţi-vă minorităţile sexuale în Europa. Cred că sunt puţini acolo şi de aceea vă sunt pe plac. Aţi ignorat câteva mii de creştini şi aţi mers la cei 15 oameni, bolnavi psihic şi cu un comportament amoral. Ne-aţi întors spatele. Acest lucru nu înseamnă altceva decât adio integrare europeană", a declarat Episcopul Marchel

Totodată, episcopul Marchel a declarat că apreciază gestul lui Vladimir Voronin, care a refuzat întâlnirea cu oficialii europeni. Săptămâna trecută, comisarul european pentru extindere, Stefan Fule, a făcut cale întoarsă de la sediul PCRM, deoarece comuniştii au anulat întrevederea în ultimul moment.
Duminica trecută, mai mulţi preoţi au protestat faţă de întrunirea homosexualilor, cerând autorităţilor abrogarea Legii privind asigurarea egalităţii. Adoptarea acesteia a fost o condiţie a Uniunii Europene pentru liberalizarea regimului de vize.

sursa:  http://www.publika.md/episcopul-marchel--suparat-pe-f--le-si-schuebel--luati-va-minoritatile-sexuale-in-europa_1410531.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.