luni, 7 martie 2022

MAPN: Despre posibile ordine de încorporare în armată în contextul războiului din Ucraina.

 Ministerul Apărării atrage atenția asupra unui nou fake-news care circulă în România, în contextul războiului din Ucraina, legat de ordinele de încorporare.

 

"Ne-a fost adus în atenție încă un document fals, de data aceasta din județul Vâlcea. Documentul din imagine, fals de la un capăt la altul, se pretinde a fi un așa-zis "ordin de încorporare" emis de Centrul Militar Județean.

Nimic din ceea ce se poate citi în acest document nu corespunde realității. Am sesizat autoritățile competențe pentru investigarea acestui fals, creat cu intenția evidentă de a manipula și crea panică. Dacă primiți așa ceva prin poștă, în primul rând sunați și anunțați la Centrul Militar Județean/ Biroul de informare Recrutare din zona dumneavoastră, la numerele de telefon disponibile aici: https://www.recrutaremapn.ro/contactbir.php.

În al doilea rând, pentru a nu contribui la propagarea neintenționată a acestor dezinformări în mediul online, va sfătuim să evitați fotografierea și împărtășirea acestora chiar și cu cercul apropiat de prieteni.
Vă rugăm să vă informați din surse oficiale”, se arată în postarea Ministerului Apărării.

Sursa : https://www.antena3.ro/actualitate/ministerul-apararii-avertisment-fake-news-incorporare-631694.html

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.