marți, 13 august 2019

Pianistul #rezist Davide Martello poartă însemne anticreștine. De ce a venit la București?


Simboluri sataniste la manifestațiile de tip #rezist

Manifestațiile #rezist au fost însoțite de simboluri anti-creștine. Oare de ce? Homosexualii susțin manifestațiile de tip #rezist. Oare de ce? Cine se ascunde în spatele acestor tipuri de demonstrații? Cum se explică participarea unui pianist german la mai multe astfel de manifestații (nu doar în România), însoțit de simboluri LGBT-iste și anti-creștine. Unii spun că prin aceasta luptă împotriva corupției, iar alții spun că vor schimbarea guvernului. Se urmărește o lovitură de stat din partea unor forțe politice?

Indiferent cine ce intenții are sau cine ce recunoaște, ce putem ști cu siguranță este că manifestațiile de tip #rezist sunt clar (pe față) îndreptte împotriva Bisericii Ortodoxe. Atitudinile, simbolurile, reacțiile, declarțiile, sloganurile etc. vădesc acest lucru. Câteva lămuriri despre acest subiect ne oferă jurnalistul Silviu Alupei, printrun mesaj (trimis pe whatsapp) pe care îl redăm în cele ce u rmează:
„A se observa, va rog pe toți cei cu un minim IQ și o minimă cultura religioasă, in privința  fenomenului NEW AGE, că acel semn grafic de pe brand-ul pianistului din Piata #Rezist, adică Piata Victoriei, 10 august  2019, ....Adică de la Mitingul DIASPORA -Gomora - LGBT/KGBT-PNL-USR/USORRRROȘȘȘ/.Rrrromaniaaa.
 ....deci acel însemn este simbolul satanic al NewAge in lumea tinerilor satanizați de ieri și de  azi...
Adică un semn al crucii lui Hristos cu ...brațele (laturile din stânga/dreapta) frânte...!!!! Totul pus în cerc!!!! Fără ieșire!!!! Este interpretare simbol NEW AGE făcută în 1985 de părinți din Sf munte Athos... și publicată și în România în 1990/1991... in ediții pirat, adică fără editor, dar distribuite  la pangare BOR... Deci nu e  poveste, ci realitate a vremurilor de PRE-PARUSIE pe care am ajuns sa le trăim acum, fara sa avem curajul de a recunoaște aceasta, de a constientiza aceasta..!!!!!
Ce fel de creștini ortodocși români suntem, dacă nu suntem în stare să recunoaștem ,,semaforul" elementar al vieții?? Chiar putem fi prostiți cu o astfel de simbolistica satanică de doi lei ???? Savantul în istoria religiilor Mircea Eliade ar răde cu lacrimi, daca ar trăi azi, de acest "popor român" care și-a pierdut busola, metafizica, și chiar azimutul... religios, care este Hristos...!!!!
Silviu  din Carpați.”

Despre simbolul anticreștin pe pianul lui Davide Martello, mai multe detalii vedeți aici:

https://www.news.ro/social/celebrul-pianist-davide-martello-canta-la-protestul-din-piata-victoriei-video-1922405210002019081919084527


Cum ne explică adepții #rezist că tocmai liderii politici pe care aceștia îi susțin sunt printre persoanele corupte ale clasei politice românești?. Asupra acestor aspecte vom reveni.

prof. Cristian Marc.

Un comentariu:

  1. Cati preoti ortodocsi invata pericolul New Age si simbolistica acesteia? Cred ca aproape niciunul...Cati profesori de teligie ii invata pe copii despre pericolul acesta? Niciunul..Vin la scoala cu insemnele astea pe ei fara ca macar nimeni sa se sesizeze...nici macar ei care ar fi indreptatiti sa o faca....asta este "Romania Alexandrei de la Caracal"....indolenta,indiferenta chiar si in lumea teologica...Pacat...cu toate ca uneori...cred ca ne meritam soarta...

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.