vineri, 9 august 2019

China nu tolereaza violatorii. Pedeapsa cu condamnare la moarte.

 China a executat un violator în serie de copii. 
Beijing promite TOLERANȚĂ ZERO!

He Long, un bărbat chinez, a fost executat săptămâna aceasta după ce răpit, abuzat și violat mai mulți copii.

În iunie 2014, el a „adoptat” o fată de 8 ani, pe care a ținut-o captivă în apartamentul lui, a violat-o în mod repetat și a făcut filme cu ea, pe care le-a postat pe Internet. Copila a reușit să scape din captivitate până la urmă.


Cinci luni mai târziu, He Long a răpit o fată de 13 ani cu dizabilități mentale, pe care a violat-o și a forțat-o să se prostitueze. Apoi, în decembrie 2014, a răpit o fată de 10 ani care se ducea la școală și a violat-o. Fetița a fost salvată de poliție a doua zi.

Bărbatul a fost condamnat la moarte, sentință confirmată și de Curtea Supremă din Beijing. Cea mai înaltă instanță a Chinei a promit că va folosi toate mijloacele, inclusiv pedeapsa cu moartea, ca să-i pedepsească pe cei care comit agresiuni sexuale cu copii.

Asemenea fapte reprezintă o amenințare serioasă la sănătatea fizică și psihică a copiilor, iar sistemul juridic ar trebuie să arate toleranță zero pentru asemenea infracțiuni, a transmis Curtea Supremă după ce a susținut execuția lui He Long, a scris South China Morning Post.

sursa: https://newstandard.news/2019/08/04/china-a-executat-un-violator-in-serie-de-copii-beijing-promite-toleranta-zero/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.