joi, 28 martie 2019

Vladimir Putin îl critică pe Papa Francisc pentru că promovează globalismul mondial

Film realizat de protestanți, dar în care se arată duhul politic globalist al șefului de stat de la Vatican. Acesta vine în România să susțină campania electorală a președintelui Klaus Iohannis, un om fidel politicii globaliste și apreciat între români pentru că se afișează a fi "de dreapta". În realitate, nici președintele Iohanis și nici susținătorul său politic de la Vatican nu au nimic de dreapta sau de stanga. Ei urmăresc principiile globalismului mondial. Chiar dacă afirmațiile președintelui rus vin din interese politice conflictuale, ele sunt reale.

6 comentarii:

  1. Fiecare cu interesul lui,noi sa rămânem în Dreaptă Credinta Ortodoxă si sa tinem de învățătură Sf Scripturi,a Sf Părinti. Doamne ajuta necredintei mele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Putin mai zice și câte una dreaptă. Rar, dar zice. Vorbește diplomat. Diplomația este de la diavol. Oare așa au vorbit Iisus Hristos și Ioan Botezătorul la adresa fariseilor și cărturarilor? Sau le-au spus verde în față ce sunt: ,,năpârci, pui de vipere, morminte văruite”? Papa nu doar că nu este creștin, dar este și satanist. Este înaintemergătorul lui Antihrist. Pregătește calea lui Antihrist. Este profetul mincinos din treimea satanică formată din diavolul (Lucifer), Antihrist și papa. Vai de el!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina Anastasiu28 martie 2019 la 22:38

    Rusu tot rus este pana la moarte.
    Dar si papa tot căzut rămâne dacă nu se căiește sincer.

    RăspundețiȘtergere
  4. După căderea diavolului și a lui Adam, căderea Papei este cea mai gravă.

    RăspundețiȘtergere
  5. NUMELE FIAREI INCEPE CU V DE LA VATICAN.PAPA ACTUAL ESTE FIARA PERSONIFICATA

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.