joi, 1 februarie 2018

Parintele Macarie Banu - predica la sarbatoarea "Sfintilor trei Ierarhi"


4 comentarii:

  1. Doamne ajuta !
    Iertati-ma, va rog daca inopotunez, dar as vrea sa stiu daca acest videofilm a fost primit la redactia blogului dumneavoastra trunchiat sau l-ati cenzurat dumneavoastra. Caci daca urmariti cu atentie, la minutul 7.05, urma firesc un text care e sarit. De la minutul 7.06 e cu totul altceva. E evident ca s-a cenzurat ca sa nu aflam noi ceea ce voia parintele sa ne transmita. E regretabil pentru ca e un adevar de care, noi cei ce am fi dorit sa-l aflam de la parinte, suntem privati. De ce se procedeaza asa ? In cazul acesta, putem banui ca suntem manipulati. De ce, daca se doreste promovarea unei predici autentice, sa nu ne bucuram de intregul ei ca si cum am fi fost de fata, la momentul exprimarii ei, in biserica?! Ni se jigneste bunul simt printr-o astfel de cenzura! Personal mi-a trecut dorinta de a o urmari mai departe. Pacat !
    Iertati-mi dezamagirea !
    Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BAi da prost esti anonimule.
      Nu vezi ca filmarea este preluata de pe yotube?
      Ori esti prost, ori esti rautacios. Din predica ne lipseste nimic. Daca asculti cu atentie vezi ca expresiile au cursivitate si sunt bine legate intre ele, chiar si la minutul mentionat de tine.
      Las-o balta cu rautatile tale politicoase. De politicosi ca tine e scharbita lumea.

      Ștergere
    2. Viorel Hanis

      Da de unde ai preluat tu exprimarea asta suburbană? Nu ți-e rușine totuși?

      Ștergere
    3. Viorel Hanis are dreptate, dar felul in care isi prezinta opinia nu ma incanta nici pe mine.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.