miercuri, 16 august 2017

Sexul si homosexualitatea promovate pe site-uri din Romania



Parinti:  
Atentie pe ce site-uri ii lasati pe copiii vostri.

Internetul la indemana oricui nu este benefic. Multi spun ca internetul este folositor deoarece prin intermediul sau gasim multe informatii. Problema devine spinoasa cand cei ce cauta informatii doresc sa isi hraneasca viciile sau sa se informeze fara a avea un minim de baza morala sau duhovniceasca. In astfel de capcane cad si multi dintre copiii care se "informeaza" de pe site/blog-uri unde viciile sunt incurajate de catre administratorii acestora.

Pe unul dintre aceste site-uri, mii de minori aceseaza articole prin care sunt invatati sex si homosexualitate. Pentru parintii care doresc sa isi protejeze copiii de astfel de capcane, detalii pot gasi aici: 

4 comentarii:

  1. Această politică de degenerare a creștinilor prin internet este coordonată de iudeu-masonerie pentru a ne distruge Ființa Națională. Toate acestea au fost scrise în cartea ,,Protocoalele înțelepților Sionului”, unde sunt exprimate intențiile sataniste ale iudeo-masonilor de înrobire a omenirii prin păcat. Să nu le-ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este.
      Stim, dar ce sa facem?

      Ștergere
    2. Să ne unim cu toții și să luptăm până la moarte pentru Salvarea Finței noastre Naționale Creștine! Este singura soluție. Este vremea muceniciei, vorba părinților Arsenie Boca și Iustin Pârvu. Așa nu se mai poate. Mulți sfinți dinainte ar fi vrut să trăiască aceste vremuri satanice pentru a se sfinți și mai mult. Noi de ce să nu putem?

      Ștergere
  2. Mihaela Gavra (Cluj-Napoca)21 august 2017 la 19:47

    E important ca parintii sa fie atenti la eductia de acasa a copiilor. Sa-i constientizeze de mici cu acest pacat, sa nu-l accepte niciodata.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.