miercuri, 5 octombrie 2016

Papa este fugarit de catre populatia din Georgia. Prozelitismul Vaticanului a fost intampinat in Georgia cu reactii dure din partea credinciosilor ortodocsi.

Impunerea vizitei papei in Georgia, pe cai politice, nu a fost primita cu bucurie de catre populatia tarii. Papa Francisc a fost fugarit de georgienii care au spart gardul format din jandarmi. O parte a preotimii a fost in strada alaturi de populatia sfidata de suveranul pontif care a tinut cu orice pret sa-si faca propaganda intr-o tara ortodoxa unde erezia ecumenista inca nu a reusit sa patrunda. Vedeti si imaginile video de mai jos:


3 comentarii:

  1. Bravoo vouă ma bucur pt voi sunteți ortodoxsi adevărați. Dumnezeu să vă călăuzească în drumul mânuirii. Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Ortodocsi adevarati , fiti binecuvantati , Slava tie Doamne , Slava tie , nu am nimic impotriva altor religii , dar prima religie a fost ,,ORTODOXIA * , apoi si au facut fiecare religia lui , Sfanta Treime este doar UNA *< m am nascut si voi muri crestin ortodoxa , Doamne lumineaza ne , Doamne iarta ma si ma ajuta dupa mare mila ta , ca un bun si de oameni iubitor ,Amin .!

    RăspundețiȘtergere
  3. mai intai au fost crestini,Constantin i-a facut pe majoritatea constantinisti care s-au impartit la 1054 in ortodocsi si catolici.Crestinii au ramas crestini tot timpul dar nici catolicismul nici ortodoxia nu mai reprezinta credinta crestina.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.