luni, 24 octombrie 2016

Prozelitism neoprotestant cu sprijinul si sub supravegherea unui ierarh ortodox

sursa foto: bihon.ro
Sambata, 22 octombrie, a avut loc la Oradea o manifestatie de amploare in sprijinul demersului pentru modificarea art. 48, al. 1 din Constitutia Romaniei, a Coalitiei pentru Familie. In contextul global actual este un demers care trebuie sustinut, promovat si cu care suntem intru totul de acord, pe latura civica.
La inceput o initiativa a Bisericii Ortodoxe, pe parcurs lucrurile au fost transformate intr-o actiune facuta in duh ecumenist. Trebuie de aceea sa tragem un semnal de alarma in ceea ce priveste felul cum s-a desfasurat aceasta manifestatie, cu rugaciuni in comun si binecuvantari reciproce. Sub pretextul luptei pentru protejarea familiei suntem martori la un prozelitism neoprotestant de mare anvergura sustinut de "domnul episcop Sofronie" (asa a fost prezentat de organizatorii neoprotestanti, ca unul din  liderii unui cult crestin). Cu durere vedem cum oile sunt indrumate strategic in gura lupului. Imaginile filmate vorbesc de la sine, vedem cum crestini ortodocsi impreuna cu preoti aflati in multime si chiar un grup de maici, sunt "binecuvantati" de pastori baptisti si penticostali. Oare trebuia sa se ajunga la astfel de gesturi in actiunea comuna de sustinere a familiei? Oare importanta demersului justifica astfel de compromisuri? Oare lucrurile ar fi avut acelasi parcurs daca episcopul Sofronie nu ar fi semnat documentele sinodului din Creta? Priviti si trageti singuri concluziile, vedeti in special "rugaciunea" pastorului penticostal de la minutul 1:24:40.



sursa video: Prodocens Media

3 comentarii:

  1. La acest miting doar 7-8% au fost ortodocși si acestia adusi de prin diferite parohii .A fost dovada clară de ecumenism. În felul acesta creștinii adevărati (practicanti)nu își vor mai urma pastorul,fie el preot sau episcop.Nu ne putem uni cu cei potrivnici crucii,cu cei ce nu au adevărul în forma lui pură chiar și pentru a sesiza o nelegiuire.
    "Nu vă înjugaţi la jug străin cu cei necredincioşi, căci ce însoţire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtăşire are lumina cu întunericul?.Şi ce învoire este între Hristos şi Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios?"(ep.2 catre Corinteni).Nu ne putem face "frate"cu dracul doar până ce trecem puntea !!! O să rămânem sclavi lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au fost si ortodocși dar acestia adusi de prin diferite parohii la indemnul PS Sofronie prin protopi si preotii fideli sistemului globalist. E o dovada clara ca turma nu isi mai urmeaza Prea cercetatul pastor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rostirea anatemelor la Biserica Panagia Odighitria din Pireu, 2016:

    "Celor care predica si invata panerezia ecumenista, inter-crestina si inter-religioasa, ANATEMA ... Consiliului Mondial al Bisericilor, ANATEMA ... celor ce participa la rugaciunile in comun, numindu-i pe eretici "frati intru Hristos", ANATEMA ... celor care spun ca exista Sfinte Taine in afara Bisericii Ortodoxe, ANATEMA ..."

    Integral la sursa: https://miscareapentruaparareaortodoxiei.wordpress.com/2016/06/13/istoria-ecumenismului-in-romania-2/

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.