duminică, 4 octombrie 2015

Rusia se implica in razboiul din Siria. Urmeaza reactia SUA?

In SIRIA vine apocalipsa. Miscare de forta, 
Vladimir Putin mobilizeaza 150.000 de rezervisti pentru razboi 
 

russia 

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret privind mobilizarea a 150.000 de rezervisti, in contextul intetirii razboiului din Siria. De asemenea, Iran si Hezbollah trimit mii de luptatori in Siria.


Sute de iranieni au intrat in Siria in ultimele zece zile, acestia fiind „soldati si ofiteri”, gata de lupta, urmand ca in zilele urmatoare sa vina si mai multi. Impreuna cu gruparea Hazbollah, sustinuta de Liban, si sub protectia avioanelor de lupta ale Rusiei, iranienii au trecut la atacuri impotriva gruparilor rebele infiintate si antrenate de CIA, scrie Daily Mail, care citeaza surse din Liban.


Publicatia britanica mentioneaza ca purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, a
negat ca mobilizarea celor 150.000 de rezervisti ar avea legatura cu escaladarea razboiului din Siria.

Cu toate acestea, apar tot mai multe indicii despre organizarea unor operatiuni terestre in Siria. Un blogger din Rusia, Boris Rozhin, a postat o imagine cu un convoi de blindate care avea camuflaj specific zonelor de desert. Rozhin sustine ca blindatele au fost trimise din Novorossisk, sudul Rusiei, catre un port din Marea Neagra, de unde ar urma sa plece catre Siria.

convoi

„Coloana este destul de mare si este formata numai din autovehicule noi si moderne, precum zece KamAZ-43269 ‘Vystrel’ (BMP-97), vreo 20 de BTR-82 (foto jos) si 4  de BTR-80. Masinile sunt vopsite in culori care sunt folosite in operatiunile din desert, potrivite cu nisipul din Siria. Din Rusia, cu dragoste”, a scris bloggerul.

btr

Pana in acest moment, armata rusa a amplasat peste 50 de avioane si elicoptere, precum si trupe de infanterie marina, parasutisti si unitati ale fortelor speciale in Siria, a anuntat joi ministerul Apararii, pentru agentia Interfax, citata de AFP.

sursa: http://www.aktual24.ro/in-siria-vine-apocalipsa-miscare-de-forta-putin-mobilizeaza-150-000-de-rezervisti-pentru-razboi/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.