marți, 6 octombrie 2015

Diversiunea “Radu Cinamar” si propaganda hinduista in literatura romaneasca
     In urma cu cativa ani au aparut patru volume din colectia romanului ezoteric semnate cu pseudonimul Radu Cinamar. Continutul acestora este un amestec sincretist intre hinduism si crestinism, sub un aspect aparent romanesc. Numele celor patru volume sunt: 
- “Viitor cu cap de mort – in culisele puterii”, 
- “Continuare la Viitor cu cap de mort”, 
-“Pergamentul secret” si 
-“12 zile – o initiere secreta in taramul tainic al zeilor”. 

     Volumele au fost traduse si in alte limbi, iar cei ce nu cunosc adevarata istorie a Romaniei sunt amagiti de o falsa spiritualitate romaneasca cu influiente hinduse.

     Editura care a scos la tipar aceste carti se numeste “Daksha” si functioneaza sub firma “Misterium publicatii S.R.L.” din Bucuresti. Deoarece in prezentarile publice nu se divulga numele persoanei care administreaza firma sus amintita, si implicit editura, ne este greu sa cunoastem cine ar putea fi administratorul acesteia.

     In cele patru volume gasim povesti senzationale, despre securitatea statului, despre dusmanii nevazuti ai Romaniei, despre Tibet, paranormal, marii guru-isti ai indiei si initierile secrete, muntii dacilor, Bucegi si masivul Sureanu etc. Curentul neo dacist care a patruns in Romania sub aspectul sensibil al “stramosilor nostri daci” aduce cu sine si o influienta politeista in gandirea si spiritualitatea adeptilor.

     Tinand seama de modul de gandire si ideile intalnite in aceste volume banuielile sunt ca autorii reali ai acestor carti ar putea fi Daniel Roxin, Oreste Teodorescu, Constantin Biris jr., Claudian Dumitriu, Pavel Corut, Emil Strainu, Gregorian Bivolaru, Adina Mutar etc. Indiferent cine ar fi autorii reali si care ar fi administratorul acestei edituri, e bine sa stim ca aceste carti sunt otrava pentru sufletele noastre si sa le luam ca atare. La aceeasi editura au mai aparut si alte carti de propaganda ezoterica ceea ce arata clar menirea acesteia.

prof. Nicolae Al. Tamas

5 comentarii:

 1. Vai de tine domnule profesor!! Sunteti praf...nu mai dezinformati oamenii...tot ce scrie in acele carti e adevarat...mai cititi si dvs...intr.o zi veti vedea ca ce e acolo scris e adevarat...Dumnezeu ocroteste Romania si de aceea adevarul va continua sa iasa la iveala prin Radu Cinamar si Cezar Brad...ocroteste.i Doamne si ajutai pe acesti doi romani adevarati!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. "Curentul neo dacist care a patruns in Romania" ...? Acesta nu trebuia sa patrunda in Dacia, el este aici, a fost si va dainui in vecii vecilor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Să mă scuzați pentru ce voi spune în continuare, dar la lectura cărților scrise de Radu Cinamar, la fel ca la lectura cărților lui Pavel Coruț, ai senzația celui care nu ajunge niciodată la satisfacția sexuală, deși petrece ore întregi făcând sex. Este ca o amăgire cu conotații sexuale continue, puternice, practic o manipulare sexuală colectivă prelungită - acestea sunt cărțile scrise de Radu Cinamar și Pavel Coruț: faci sex ore întregi în speranța că vei ajunge la satisfacție sexuală vreodată, dar... nu ajungi, oricât de disperat ai fi... Ca rezultat, testiculele se umflă și încep să te doară o zi întreagă....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ioana din Austria19 decembrie 2017, 12:54

   Ai dreptate in ce spui, dar puteai sa oferi un exemplu mai cuviincios.

   Ștergere
  2. Vreau nu vreau trebuie să vă dau dreptate. Ca să fie vizibili niște șmecheri e nevoie de proști care sunt din belșug. Nu oricine poate fi un bun manipuator. Dar nici eu nu sunt dispus să îngroș plutonul proștilor luând de bun tot ce mi se bagă sub nas citind chiar orice numai de dragul de a creea impresia de ,, evoluat spiritual" pentru că dă bine.

   Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.