marți, 6 octombrie 2015

Diversiunea “Radu Cinamar” si propaganda hinduista in literatura romaneasca
     In urma cu cativa ani au aparut patru volume din colectia romanului ezoteric semnate cu pseudonimul Radu Cinamar. Continutul acestora este un amestec sincretist intre hinduism si crestinism, sub un aspect aparent romanesc. Numele celor patru volume sunt: 
- “Viitor cu cap de mort – in culisele puterii”, 
- “Continuare la Viitor cu cap de mort”, 
-“Pergamentul secret” si 
-“12 zile – o initiere secreta in taramul tainic al zeilor”. 

     Volumele au fost traduse si in alte limbi, iar cei ce nu cunosc adevarata istorie a Romaniei sunt amagiti de o falsa spiritualitate romaneasca cu influiente hinduse.

     Editura care a scos la tipar aceste carti se numeste “Daksha” si functioneaza sub firma “Misterium publicatii S.R.L.” din Bucuresti. Deoarece in prezentarile publice nu se divulga numele persoanei care administreaza firma sus amintita, si implicit editura, ne este greu sa cunoastem cine ar putea fi administratorul acesteia.

     In cele patru volume gasim povesti senzationale, despre securitatea statului, despre dusmanii nevazuti ai Romaniei, despre Tibet, paranormal, marii guru-isti ai indiei si initierile secrete, muntii dacilor, Bucegi si masivul Sureanu etc. Curentul neo dacist care a patruns in Romania sub aspectul sensibil al “stramosilor nostri daci” aduce cu sine si o influienta politeista in gandirea si spiritualitatea adeptilor.

     Tinand seama de modul de gandire si ideile intalnite in aceste volume banuielile sunt ca autorii reali ai acestor carti ar putea fi Daniel Roxin, Oreste Teodorescu, Constantin Biris jr., Claudian Dumitriu, Pavel Corut, Emil Strainu, Gregorian Bivolaru, Adina Mutar etc. Indiferent cine ar fi autorii reali si care ar fi administratorul acestei edituri, e bine sa stim ca aceste carti sunt otrava pentru sufletele noastre si sa le luam ca atare. La aceeasi editura au mai aparut si alte carti de propaganda ezoterica ceea ce arata clar menirea acesteia.

prof. Nicolae Al. Tamas

2 comentarii:

  1. Vai de tine domnule profesor!! Sunteti praf...nu mai dezinformati oamenii...tot ce scrie in acele carti e adevarat...mai cititi si dvs...intr.o zi veti vedea ca ce e acolo scris e adevarat...Dumnezeu ocroteste Romania si de aceea adevarul va continua sa iasa la iveala prin Radu Cinamar si Cezar Brad...ocroteste.i Doamne si ajutai pe acesti doi romani adevarati!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Curentul neo dacist care a patruns in Romania" ...? Acesta nu trebuia sa patrunda in Dacia, el este aici, a fost si va dainui in vecii vecilor.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.