marți, 13 octombrie 2015

Medici din America care se pronunta impotriva vaccinurilor impuse fara acordul nostru

MEDICI ROMANI, 

cititi ce zic MEDICI AMERICANI despre VACCINURI!



Iata ce putem citi la Doctors against vaccines – These physicians actually did the research:
Medici împotriva vaccinuri – Aceşti medici au făcut cercetări

(NaturalNews) Următorii medici nu s-au mulțumit cu jumătăți de adevăruri, propagandă și minciuni. Au făcut propriile lor cercetări
.


Nancy Banks, M.D.
Dr. Banks şi-a obţinut diploma medicală la Harvard Medical School. Ea a obţinut de asemenea un masterat MBA în finanțe la Universitatea din Pace. Ea şi-a completat stagiul şi rezidenţa la spitalul Saint Luke si spitalul Mount Sinai şi Medical Center. A obţinut drept de practică în obstretică-ginecologie.
„Dacă priviţi la ingredientele din vaccinuri veți descoperi că au mercur, au aluminiu și vaccinurile sunt poluate cu alte tipuri de virusuri, și vaccinurile sunt cultivate, uneori, pe ţesut uman. Deci, acestea sunt vaccinuri care au elemente neurotoxice și apoi, desigur, conţin alte elemente care pot declanşa reacții autoimune. Deci, acestea sunt tipurile de probleme care au fost văzute la copii; vedem reacții autoimune.”

Toni Bark, M.D.
Dr. Bark a obţinut o licenţă în psihologie la Universitatea din Illinois, si doctoratul în medicină la Rush Medical School. Ea şi-a completat rezidenţa în Pediatrie la Universitatea din Illinois. După ce a condus secţia de urgenţă pediatrică la Spitalul Michael Reese, ea a început studiul medicinei homeopatice. Ea a obţinut de asemenea o diplomă de masterat în managementul situațiilor de urgență în asistență medicală la Universitatea din Boston. În 2012 ea a devenit vicepreședinte al Institutului American de Homeopatie. Ca medic foarte titrat, ea a făcut cercetare.
„… Copiii care vin la mine din alte practici medicale și sunt complet vaccinaţi, de multe ori sunt copii, ei bine sunt copii în cabinetul meu cu astm, tulburări de panică, tulburări obsesiv-compulsive, PANDAS [tulburarile neuropsihiatrice autoimune la copii asociate cu infecţii streptococice], autism , Asperger. Copiii mei, din practica mea, care nu au fost vaccinaţi, la ei nu văd aceste probleme. Nu am nici măcar un copil care nu a fost vaccinat, şi care să aibă, de asemenea, astm sau alergii alimentare sau Asperger sau autism sau boala Crohn sau colită ulceroasă.”

Meryl Nass, M.D., ABIM
Meryl Nass nu este străină de cercetare. Ea a obţinut o licenţă in biologie la Institutul de Tehnologie din Massachusetts. A lucrat ca tehnician de laborator timp de doi ani în cadrul Departamentului de Imunologie al Şcolii John Curtin de Cercetări Medicale. Ea şi-a obţinut diploma în medicină la Medical School din New Jersey si la Universitatea din Mississippi. Şi-a completat rezidenţa în medicină internă la Universitatea din Mississippi Medical Center. Ulterior, a lucrat ca medic în secţia de urgenţă timp de 14 de ani. A predat, de asemenea, medicină internă la Şcoala de Medicină a Universităţii din Massachusetts. Lucrează în prezent ca internist și medic de spital la Mount Desert Island Hospital din Bar Harbor Maine.
„Vaccinul Prevnar a fost autorizat în urma unui mare studiu clinic efectuat la Kaiser în California de Nord cu 38.000 de copii. Jumătate dintre ei a primit vaccinul Prevnar 7, și jumătate a primit un vaccin experimental pentru Neisseria meningitidis de tip C – tip C vaccin meningococic. Acum, ce pare un pic cam ciudat pentru mine. Adică … verificat a fost un alt vaccin. Asta-i o problemă. Dar e destul de comun, pentru că nu poţi şti cu adevărat profilul efectelor secundare dacă compari un vaccin cu altul, deoarece fiecare produce efecte secundare. Nu există un placebo standard pentru comparație.
… Copiii, de obicei, nu mor brusc, atunci când sunt sănătoşi; și va trebui să se găsească un motiv pentru asta. Există cu siguranță o mulțime de adolescente care au murit relativ brusc după Gardasil sau au dezvoltat reacții neurologice severe.”

Jack Wolfson, D.O.
Dr. Wolfson a obţinut diploma de licenţă la Universitatea din Illinois. Ulterior a obţinut un doctorat la Colegiul de Medicină Osteopatică din Chicago. El este specializat în cardiologie. Înainte de a-şi întâlni viitoarea sotie, Heather, el a început să înţeleagă că medicina convenţională nu previne şi nu vindecă boli, ci doar tratează simptomele. Heather, chiropractician, l-a familiarizat cu vindecarea holistică. El și Heather sunt acum căsătoriţi și au doi copii, și nici unul dintre ei nu e vaccinat. ..
„Un jurnal de prestigiu a publicat că bărbații care au avut rujeolă și oreion, copii fiind, au suferit cu 29% mai puține atacuri de cord, iar accidente vasculare cerebrale mai puține cu 17%! Femeile care au suferit de ambele infecţii au înregistrat un risc cu 17% mai mic de boli cardiovasculare si cu 21% mai mic de accidente vasculare cerebrale. Revista „ Atherosclerosis” a publicat recent aceste constatari șocante in numarul din iunie 2015.
Prin calculele mele, infecția naturală cu rujeolă și oreion va preveni milioane de atacuri de inimă si accidente vasculare cerebrale. De ce nu este această informație peste tot la televizor și pe internet? Vă voi spune de ce. Deoarece mass-media stă în pat cu Big Pharma care plateşte facturile. Politicienii sunt sclavii stăpânilor de corporaţii. Copiii noștri ar trebui să fie expuşi fiecărui virus și bacterie pentru care există un vaccin.”

Lee Hieb, M.D.
Dr. Hieb a primit licenţa de la Grinell College și Universitatea din Iowa. Ea a obţinut doctoratul în medicină la Universitatea din Rochester, Şcoala de Medicină şi Stomatologie. Ea şi-a făcut rezidenţiatul în chirurgie ortopedică în Marina S.U.A. Este fost preşedinte al Asociaţiei Medicilor americani si Chirurgilor, și vorbește ades împotriva pericolelor sistemului de sănătate. Ea a candidat pentru funcţia de guvernator în 2014 din partea partidului libertarian. Din păcate, a pierdut alegerile.
Din 2005 (și chiar înainte), nu au existat decese in SUA de la rujeolă, dar au existat 86 de decese de la vaccinul MMR – 68 dintre acestea la copiii sub 3 ani. Și aproape 2.000 de persoane au rămas cu handicap, conform datelor menționate mai sus de VAERS.
În țările care folosesc vaccinuri BCG impotriva tuberculozei, incidenţa diabetului de tip I la copiii sub 14 ani este aproape dublu.
După cum s-a raportat în Lancet in 1995, boala inflamatorie a intestinului (de exemplu, Crohn si colita ulceroasă) este de 13 ori mai răspândită la persoanele vaccinate contra rujeolei.
… În 1982, William Torch, un cercetător prolific ce a şi publicat pe teme neurologice, a prezentat o lucrare (publicată mai târziu) la Academia Americană de Neurologie revizuind decesele SIDS( decesul subit la copii). El a raportat că, în 100 de cazuri consecutive, 70 dintre decese au avut loc în termen de trei săptămâni de la vaccinarea pertussis.


Sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/12/anti-vaccin-medici-romani-cititi-ce-zic-medici-americani-despre-vaccinuri/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.