joi, 17 noiembrie 2016

VIDEO: Monahul Filoteu Balan bate campii. Care este adevarata faţă a acestui monah!


Cand trăia părintele Iustin făcea pe eroul,
iar acum se eschivează prin pretexte puerile.

Monahul Filoteu Balan este demascat de catre o credincioasă. În discuţia despre sinodul din Creta si erezia ecumenista monahul Filoteu încearcă să aducă argumente pentru a susţine poziţia apostată a ierarhilor ecumenişti din BOR. Argumentele sale nu sunt teologice. Face afirmatii pe care nu le poate dovedi.

Susţine în mod eronat că oprirea pomenirii în caz de erezie este schismă. Realitatea este că al 15 canon de la Sinodului I-II din anul 861 il vădeşte de mincinos. Îi propunem să studieze canoanele.



Un comentariu:

  1. asta e un iezuit naimit... stie canoanele, dar tocmai pentru a le interpreta dupa mintea lui sucita... are o legiune de arhiconi sub fesul ala, care nu-i da pace, ca e in stare sa contrazica nu doar mari duhovnici, ci chiar Sfintii Parinti... dar nici Sf. Evanghelie nu o respecta. Filotee, Anatema celui care vesteste altceva decat spune Sf. Scriptura, inger de-ar fi! Ierarhii din Creta nu au schimbat nimic? Nicio iota? Sunt doar greseli? Si tu tot ca ei zici! Pocaieste-te si nu mai sta sub ascultarea minciuno-episcopilor si a staretului analfabet!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.