joi, 3 noiembrie 2016

VIDEO: Sancţiunile ierarhilor ecumenişti asupra preoţilor tradiţionalişti nu sunt valide.

  Sancţiunile pe care ierarhii pro-Creta le iau în cazul preoţilor care nu acceptă erezia ecumenistă, nu sunt valide.


  "Articolul 22 nu este pentru noi" spune preotul Gabriel Roman specificând că "acest articol este adresat celor care se tem să nu îşi piardă rangurile sau salariile".

   Mai mulţi preoţi care nu acceptă erezia ecumenistă adoptată la "sinodul" din Creta au fost ameninţaţi de către ierarhi din BOR că vor fi caterisiţi dacă nu se vor supune noilor decizii. Ierarhii din România interzic orice manifestare, conferinţă, articole, predici sau interviuri prin care preoţii din BOR să prezinte credincioşilor adevărul despre "Sinodul din Creta".

Caterisirile sau oprirea de la slujire pe care ierarhii ecumenişti le aplică preoţilor tradiţionalişti nu sunt valide. Canonul 3 de la Sinodul Ecumenic al III-lea arată că preoţii care au fost caterisiţi de către ierarhii eretici sunt repuşi în treaptă deoarece sancţiunile făcute de ierarhii eretici nu sunt valide.

   Unul dintre preoţii opriţi de la slujire pentru că a luat atitudine împotriva ereziei ecumeniste din Creta este părintele Macarie Banu de la schitul Oituz, jud. Bacău.



Mai multe detalii puteţi vedea aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.