joi, 11 februarie 2016

Trinitas TV evita sa vorbeasca despre martirii Valeriu Gafencu, Radu Gyr si Mircea Vulcanescu


Televiziunea Patriarhiei Romane evita sa promoveze persoane care nu s-au supus sistemului mondialist si comunist. Printre cei cenzurati la Trinitas TV sunt: Daniil Sandu Tudor, Radu Gyr, Valeriu Gafencu, arhim Iustin Parvu, Virgil Maxim si altii...
Pe 1 februarie 2016 a avut loc vernisajul expoziției "Grădina cu Îngeri” realizată de Silvia Radu, binecunoscut artist plastic. Expoziția se află în incinta Universității Politehnice din București, mai precis în spațiul Facultății de Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice.

După două zile de la lansarea expoziției, patru portrete, în care apăreau Mircea Vulcănescu, Radu Gyr, Valeriu Gafencu și Costache Oprișan, au fost îndepărtate în urma unei sesizări care le identifica drept incorecte politic, anunță roncea.ro.

Până acum nu a existat nicio reacție publică și niciuna dintre personalitățile care au participat la vernisaj nu au comentat în vreun fel acest aspect.

sursa:  http://www.activenews.ro/cultura/Portretele-lui-Valeriu-Gafencu-Mircea-Vulcanescu-si-Radu-Gyr-eliminate-pe-motive-politice-de-la-o-expozitie-gazduita-de-UPB-129786

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.