vineri, 24 mai 2024

Nepomenitorul Chirilă atacă un preot care a dezvăluit adevărul despre filmul cu tentă gnostică “21 de rubini”. MISA nu e departe de subiect.

Ce se ascunde în spatele unei reclamații făcute de liderul nepomenitorilor Mihai Silviu Chirilă.
De ce nepomenitorii și unii adepți MISA fac front comun în jurul filmului anticlerical? Cui slujește Mihai Neamțu?

Schismaticul Mihai Silviu Chirilă - mesaje anti BOR și pro-ruse
În timpul conferințelor organizate de Mitropolia Moldovei

   Demascarea ereziilor gnostice transmise prin simboluri și mesaje subliminale în filmul anticlericalist "21 de rubini", a stârnit reacții dure din partea unor persoane apropiate de cercul lui Gregorian Bivolaru. Apropiații lui Bivolaru au adus injurii și calomnii la adresa preoților Pușcaș și Mitra care au "îndrăznit" să arate ereziile din spatele regiei. Până în prezent, regizorul nu a demontat acuzele teologice care i-au fost aduse, în schimb a recurs la alte metode.
Despre aceste erezii, detalii vedeți aici:

    Pe un grup de whatsapp în care erau și nepomenitori, am aflat că schismaticul Mihai Silviu Chirilă a depus o plângere la Episcopia Devei și Hunedoarei, împotriva ieromonahului Eftimie Mitra. Pornind de la această informație l-am conctactat pe părintele Eftimie care ne-a confirmat că nepomenitorul Chirilă ar fi făcut o reclamație la episcopie prin care se plângea că a fost denigrat în presă ca fiind “rusofil” și “trădător de țară”. Despre acest subiect am avut o discuție cu “reclamatul” pe care o vom reda integral în cele ce urmează:

 

-        Părinte Eftimie, e adevărat că ați fost reclamat la episcopie de către schismaticul Mihai Silviu Chirilă?

-        Da.

-        Care vă sunt acuzele?

-        Aiureli de ale lui. În urmă cu câteva luni, Mihai Chirilă a dus în Republica Moldova o campanie de manipulare anti-românească și anti BOR. Acum, după câteva luni, s-a gândit să îmi facă plângere, chipurile victimizându-se că l-am denigrat. Nu aceasta e problema, ci contextul în care el a făcut această reclamație. Ce tupeu la el. Vă dați seama. După ce că e cu musca pe căciulă, mai face si plângere. Nu recunoaște că e în schismă și nici nu va recunoaște vreodată. Dacă vă uitați în istorie, niciodată cei care s-au rupt de Biserică nu au recunoscut că sunt în schismă. El consideră că BOR este în erezie, iar preoții care își pomenesc ierarhii sunt și ei eretici. Cu toate acestea el pretinde că ar face parte din BOR deși nu participă la slujbele unde sunt pomeniți ierarhii, adică nu participă la slujbele din BOR. Îi place să polemizeze pentru a se băga în seamă. Vorbește singur în fața telefonului și are impresia că face mare teologie. Practic, își dă cu părerea despre una sau alta, dar opiniile lui personale nu sunt decât niște opinii și atât. Biserica nu-l recunoaște ca fiind teolog, așa cum se prezintă el a fi. După opinia lui Chirilă există două BOR-uri în România. Una este BOR cea adevărată, din care el ar face parte, iar alta este "BOR oficială" care, după cum zice el ar fi în erezie, coruptă, securistică etc... De aici încep toate interpretările lui și a celor din gruparea sa. Mai zicea că am făcut o campanie mediatică împotriva lui. Chiar ridicol. El critică pe toată lumea, jignește și ironizează pe cine apucă, iar dacă i se arată greșala se victimizează ca babele spunând că ar fi linșat mediatic sau că cineva ar face o campanie împotriva lui. Este și o problemă de logică și mentalitate slabă să se creadă așa de important încât cineva să facă o campanie mediatică împotriva lui. În mintea lui trăiește cu impresia că Patriarhia tremură de ceea ce spune el pe internet, că Patriarhia ar instiga pe cineva împotriva lui. În realitate nu este băgat în seamă. Practic, vorbește cam singur. Doar pentru cei din gruparea lui. 

-        Care este contextul de care spuneați?

-        Deși dezvăluirile mele legate de el au fost făcute în urmă cu câteva luni, Chirilă s-a trezit chiar acum că l-aș fi denigrat, chipurile. În aceeași zi cu Chirilă, domnul Silviu Ciobanu, producătorul filmului anticlerical “21 de rubini” a făcut o plângere la Patriarhie împotriva mea. Această plângere a fost publicată pe un portal în care se face și propagandă yoga, numit “SolidNews” coordonat de Cosmin Gușă, care are legături cu gruparea MISA. Aceștia pretind, în mod absurd, că acest film ar face "curățenie în Biserică", dar în realitate ei urmăresc scoaterea omului din Biserică. Aceasta o vedem de mult timp atât la mulți nepomenitori, cât și la misionarii New Age din România cu care acești nepomenitori fac front comun în multe situații. Împreună cu preotul Florin Pușcaș din Oradea, am realizat o serie de reportaje în care am arătat ereziile de tip gnostic din film corelate cu gândirea teologică a regizorului. În urma acestora, împotriva noastră s-a pornit o campanie de denigrare din partea unor adepți MISA pe canalele lui Cosmin Gușă, dar și plângeri și reclamații din partea unor apropiați ai lui Mega. Unul dintre aceștia este acest schismatic Mihai Silviu Chirilă. O altă reclamație a fost a lui Silviu Ciobanu, producătorul filmului. Până în prezent nu au reușit să ne combată punctual la ceea ce am spus, doar au început să facă presiuni și să ne denigreze. De ce Chirilă nu a făcut reclamația când s-a simțit deranjat? Doar acum, toți deodată… În spatele acestor reclamații se află un om: cel deranjat de faptul că a fost deconspirat scopul filmului. Mai exact, regizorul. Îl cunosc bine pe pr. Ciprian Mega. Mereu acționează pe două planuri, atât în film, suprapunând două perioade diferite, cât și în predici suprapunând pe Pușkin cu Sfântul Serafim de Sarov, dar și în tot ce face, așa e felul lui. Reclamațiile acestea, cât și calomniile și bârfele de pe SolidNews sunt unul dintre planurile lui Mega. Pe la cunoscuți ne vorbește de rău, iar la emisiunea lui Mihai Neamțu sau la emisiunea lui Dorin Galben apare cu blândețe și binevoitor. Acestea sunt cele două planuri opuse pe care le folosește mereu și fac parte din modul lui de gândire și acționare. Pe față, în public face imagine bună, iar prin alții atacă murdar pe cei incomozi. Nu e prima data când face asta, îl cunosc. Sunt sigur că și în acest caz e aceeași strategie. De aceea spun că ceea ce a făcut Chirilă, face parte dintr-un plan disperat al regizorului. Niciodată nu va răspunde la acuze, dar va calomnia și va face presiuni prin alții. Chirilă nu recunoaște că demersul lui ar fi avut legătură cu demersul lui Silviu Ciobanu. Se poate ca ei să nu se cunoască între ei. Dar știm că unii dintre apropiații lui Chirilă sunt în relații foarte apropiate cu regizorul filmului. 

-        Ce scria schismaticul Chirilă în acea scrisoare?

-         Aiureli de ale lui, cum spune mereu pe contul lui. Zicea că a fost în Moldova să țină un discurs despre canonicitatea bisericii, că nu a adus nici un deserviciu românismului de acolo, că l-am pus într-o situație delicată cu organelle de stat, că ar vrea să șterg postările despre subiect, că dacă am binecuvântarea episcopului, aiureli de astea, doar să se afle în treabă cum face el pe internet. Nu țin minte chiar toate.

-        Ce treabă are el dacă aveți binecuvântare? Ar trebui să demonstreze că ce ați spus nu este adevărat. E un fel de șantaj la șefi, ceea ce face el… Oare Chirilă a avut binecuvântarea cuiva?

-        Pentru ceea ce am spus nu m-am consultat cu nimeni dintre superiorii mei și îmi asum. Așa cum Mega a fost la Moscova fără să ceară voie cuiva, tot așa am mers și eu la frații mei din Moldova. El vrea să se lege de orice, dar despre subiectul propriuzis nu are ce discuta. E un fel de apă de ploaie și gata. Nu poate demonstra că ce am spus nu ar fi adevărat. Am dovezile, sunt publice. Sunt cuvintele lui. El a spus acolo: “Îmi este rușine că fac parte din BOR” sau “Moldovenii au dus-o mai bine cu rușii decât cu românii” sau “Mitropolia Basarabiei este schismatică” sau “Sunt teolog din România și vă spun adevărul despre BOR” și multe alte astfel de inepții ieftine cu scopul de a-i convinge pe românii de peste Prut să nu adere la mitropolia românească. Asta ce e? Nu trădare? Ba da. E minciună și trădare în toată regula. De aceea îl numesc în continuare “agentul MSC”, pentru că ce a făcut el acolo a fost o campanie antiromânească organizată de Mitropolia Chișinăului din subordinea Patriarhiei Moscovei. Chiar nu mă interesează ce binecuvântări are el și de la cine. Pe mine mă interesează doar ceea ce a spus și a făcut în detrimentul României acolo, în Moldova.

-        Dar el zicea pe contul lui de youtube că ierarhii subordonați Moscovei sunt români…

-        Asta e dovadă a diversiunii lui. Nouă ne spune să dormim liniștiți că nu sunt probleme cu acei ierarhi, în timp ce realitatea e tocmai invers. Ierarhii moldoveni subordonați Moscovei spun că limba română și limba moldovenească ar fi limbi diferite, că poporul român și poporul moldovean ar fi popoare diferite, că Stalin a eliberat Moldova de sub ocupație românească, că românii nu ar fi făcut nimic pentru a ajuta Moldova și multe altele de acest gen. Lucrurile sunt clare și dovedite. Ce spune el sunt aberații. Acțiunea lui este doar o picătură la presiunile făcute de echipa celor de la “21 de rubini” asupra mea. Dar asta nu mă sperie, ci chiar dimpotrivă, îmi confirmă că ce am spus este adevărat și cu folos.

-        Spuneați că a cerut să ștergeți articolele și filmările…

-        Da. Bine acum, dar asta nu înseamnă că trebuie să ascult de el. Poate el să ceară luna de pe cer, dar nu înseamnă că o va primi. Nici nu mă gândesc la așa ceva. Am dreptul la exprimare garantat de Constituția României și legile în vigoare ale statului Român. Așa că să fie sănătos. El pretinde că l-am calomniat în ceea ce am spus. Nici vorbă. A face o dezvăluire sau a spune o opinie nu înseamnă calomnie așa cum insinuiază Chirilă.

-        Ce i-ați transmite acestuia prin intermediul nostru?

-        Nu am ce să-i transmit. Să-și vadă de treaba lui, iar dacă vrea să-mi spună ceva îl aștept oricând să discutăm față către față. I-aș transmite totuși ceva. Să se căiască pentru ce a făcut, încă mai e timp. Să nu uite că marii noștri duhovnici au ridicat neamul și Biserica, nu le-au ruinat, așa cum a făcut el prin Moldova.

-        Spuneați de implicații ale unora de la MISA. La ce vă refereați?

-        La faptul că unele persoane care sunt în legături cu MISA susțin cu înverșunare acest film controversat. Ei, sunt cei care pentru a da credibilitate filmului fac orice, dând impresia că sunt de bună intenție. Ei zic că, împreună cu Mega, ar vrea să facă “curățenie în Biserică”, ei care de la o vreme încoace fac orice ca să scoată lumea din Biserică, să rupă credincioșii de cler și să submineze autoritatea clerului în Biserică. Practic, dacă e să analizăm, mesajele gnostice din film le întâlnim și la cei de la MISA, și în crezul altora care susțin cu înverșunare acest film în care ei și-au pus mari speranțe cum ar fi Dorel Vișan, Diana Șoșoacă, Cosmin Gușă și alții. Reacția lui Cosmin Gușă și a acelui Ion Spânu despre care nu am auzit până acum, dovedesc că acești oameni sunt disperați că a fost demascat mesajul subliminal al filmului. Un mesaj de nuanță gnostică de tip New Age care are scopul de a scoate omul din Biserică. Practic acesta era scopul lor și de aceea au reacționat atât de agresiv și cu bârfe, insulte și calomnii la adresa mea și a părintelui Florin. Foarte multe critici au fost la adresa acestui film, dar la nici o critică nu au reacționat pentru că totul s-a rezumat la chestiuni de cinematografie, politică, opinii etc. Nu au atins esența filmului care era transmiterea unor mesaje subliminale cu finalitatea evișcerării Bisericii. Atât filmul cât și propaganda New Age au un lucru comun. Acela de a scoate omul din Biserică și de a-l direcționa spre nicăieri, spre haosul spiritual de tip New Age. Cei mai agresivi în limbaj și comportament au fost doi dintre susținătorii lui Gregorian Bivolaru. Unul e Cosmin Gușă de la GoldFM si Solid News, iar al doilea este Ion Spânu de la Craiova.

Protagoniștii de serviciu de la "SolidNews" și "Gold FM"
Susținători ai MISA și ai filmului anticlericalist "21 de rubini"

-        Am văzut emisiunea aceea a lor în care v-a calomniat. Cuvinte grele la adresa dumneavoastră și a părintelui Florin de la Oradea.

-         Nu m-a deranjat. Stiu că sunt minciuni. Ei nu sunt capabili să demonstreze că părintele Florin a greșit în emisiunile noastre, ci încearcă să recurgă la presiuni și intimidări, la insulte și calomnii. Efectiv nu au de unde să aibă dovezi. De exemplu îl acuzau pe părintele Florin că e fiu de protopop. Si ce e rău în asta? Că e fiu de securist, ceea ce nu e adevărt. Că eu și părintele Florin am face parte din serviciul secret al BOR. Un astfel de serviciu nu există. Toate acestea sunt cuvinte pe care pr. Ciprian Mega le spunea unor oameni din Oradea, înainte de a apărea Gușă și Spânu la acea emisiune fără cap și fără coadă, doar cu bârfe ieftine specific celor “cu România pe tricou”. Așa cum pr. Ciprian Mega nu a reușit să le dovedească, tot așa nici portavocea lui de la “SolidNews” nu au avut dovezi în ceea ce au spus. Din acest motiv, preoții din Bihor, dar și credincioșii care cunosc situația din zonă, îl detestă pe Mega pentru felul mizerabil prin care acționează. Poate să facă oricâte emisiuni frumoase cu Dorin Galben sau Mihai Neamțu că acestea nu au nici un efect în Oradea. Oamenii știu care e situația. Iar dacă e să vorbim de securitate, hai să vedem cine sunt susținătorii lui Mega în Bihor. În primul rând ziarul “Bihoreanul” al cărui șef este Mircea Chirilă, fiu de securist dovedit. Există dovada clară că maiorul Florian Chirilă din Bihor a fost turnător la Securitate. Apare pe o listă a securistilor la poziția 21. Despre asta vom reveni dacă e cazul. Același Mircea Chirilă este un înfocat greco-catoloic și un dușman al ortodoxiei. De aceea în “Bihoreanul” veți găsi din abundență articole care să discrediteze Biserica Ortodoxă. Aceștia sunt colaboratorii lui Mega în Bihor. Nu e o bârfă, e un lucru dovedit. Am spus asta ca să înțelegeți de ce “Bihoreanul” și “SolidNews” susțin acest film al lui Mega. Dacă filmul era pozitiv la adresa ortodoxiei nu l-ar fi susținut. Ați văzut ca aceștia să promoveze filmul “Ostrovul”? Nici vorbă. Dacă “Ostrovul” scotea oamenii din Biserică era promovat și de goldiștii lui Gușă, și de restul din mediul acesta masonic și New Age. De aceea Mega mereu îi ponegrește pe preoții bihoreni, pentru că nu intră în jocul lui, iar pentru a se disculpa strigă în gura mare că sunt vânduți, că sunt aserviți și câte tot așa… Doar pr. Ciprian Hulber de la biserica Sf. Spiridon unde slujește Mega îi este alături. El e singurul bun, restul sunt vânduți, hoți, bandiți, securiști, mafioți și câte îi mai trece lui prin minte să zică. Sigur că nu toți sunt cum ar trebui, dar nici toți nu sunt hoți și bandiți și doar el e singurul bun de acolo.

-        Ați folosit expresia “Cu România pe tricou”, expresie folosită de Cosmin Gușă…

-        Da. El nu se referă la o Românie creștină în ce privește dogmele, învățătura de credință pe care le aveau strămoșii noștri. Au început construirea unei alte Românii. Nu vedeți aceste mesaje patriotice confiscate de masonerie, de misionarii New Age? Ei care propovăduiesc o credință globalistă de tip New Age, tot ei spun că sunt creștini, suveraniști și patrioți. Aici e miza lor. Asta fac ei de câteva decenii. Construirea unei alte Românii de tip New Age fără ortodoxie, fără Biserica Națională. În acest sens vârful loe lance este masonul Dorel Vișan și senatoarea Diana Șoșoacă. Aceștia ne abundă cu mesajele lor naționaliste, dar ne intoxică cu ereziile lor de tip New Age. Înțelegeți de ce pr. Mega mi-a recomandat să nu mai fac dezvăluiri despre Vișan și Șoșoacă până la alegeri? E simplu și clar. Cât mai mulți dintre acești misionari New Age trebuie să pătrundă în structurile de conducere a țării. Practic se vrea eviscerarea Bisericii din toate planurile. Acest film este parte a acestui plan sub pretextul “curățeniei în Biserică”. Această așa-zisă “curățenie” este alimentată și susținută tocmai de către dușmanii ortodoxiei care, unii dintre ei, izbucnesc de nervi pe canalele lui Cosmin Gușă atunci când le-a fost vădită intenția. Alții te inundă cu plângeri și reclamații și tot așa. Dar toți au aceeași coordonare din spatele regiei.


Gușă și Spânu - în apărarea lui Bivolaru și MISA la "GoldFM"

-        Credeți că Mihai Chirilă este în legături cu MISA?

-        Nu. Mai degrabă aș spune că este o chestiune de conjunctură. Nepomenitorii sunt mereu anti ierarhie BOR, ceea ce în cazul acesta e pe placul lor. Există o strânsă legătură între nepomenitori și acest subiect, al anti-ierarhiei. Ei se consideră partea pozitivă a filmului, după cum spuneau unii dintre ei pe un grup de whatsapp. Acel părinte Alexie care face „biserica” la el acasă, pe care unii dintre ei îl ofereau ca exemplu. Dar primează faptul că filmul este anti-ierarhie, rupe credincioșii de ierarhii Bisericii Naționale, ceea ce pentru nepomenitorii din gruparea lui Chirilă este una dintre principalele scopuri. Nu vreau să apăr ierarhii, chiar nu merită unii dintre ei, dar felul în care se generalizează și direcția în care tinde mesajul filmului este de a induce neîncrederea față de „Biserica oficială”, după cum o numesc ei și a arăta că în Biserică nu mai avem șanse de revenire la normalitate. Acesta este unul dintre mesajele subliminale oferite de regizor în film, ceea ce pe nepomenitori îi satisface. Chiar dacă în urmă cu ceva timp, Chirilă nu a fost de acord cu mesajul filmului, azi nepomenitorii îl susțin datorită faptului că realizează imaginea unei rupturi de ierarhia Bisericii. Nu știu dacă Chirilă și-a schimbat opinia despre film, dar din fapte se observă că face front comun cu susținătorii filmului, acolo unde îi convine.

-        Cosmin Gușă este membru MISA?

-        Nu știu dacă este membru, nu am verificat, dar știu că are legături apropiate cu Bivolaru cel puțin în chestiuni de ordin politic și publicistic. În urmă cu câțiva ani s-a declarat simpatizant al MISA, dar dacă s-a înscris ca membru nu stiu. De asemenea și Oana Medeea Groza și Ion Spânu din Craiova, tot Gold-iști și ei, înverșunați apărători ai filmului anticlerical au legături foarte apropiate de Bivolaru și MISA. Dacă or fi membrii nu pot spune până nu verific, dar ceea ce știu clar e că sunt în legături strânse. După bălăcăreala de la emisiunea de ieri a lui Gușă am primit telefoane de la prieteni din Craiova care mi-au spus că acest Spânu e cunoscut ca o persoană de scandal, un înverșunat denigrator al Bisericii, că ar fi alcoolic sau altele de acest gen. În Craiova nu prea are cine îl băga în seamă. Chiar nu contează. A mințit și cu asta e clar. Asta e valoarea lui și nu cred că merită băgat în seamă. E de teapa celor de la SolidNews și a gold-iștilor. Cu asta am spus tot.

-        Spuneați de eviscerarea Bisericii, în urmă cu un an Mihai Neamțu folosea acest termen în una dintre emisiunile sale.

-        Da, dar atunci era într-un alt context. În ceea ce spunea anul trecut sunt de acord, dar acum tocmai el contribuie la ieșirea unora din Biserică prin susținera acestui film. Vedeți cine susține filmul? Va spun eu. Masoneria, unele personae din mediul MISA, protestanții și alții dușmani ai Bisericii care se pretend a fi „binevoitori” de a aduce schimbări în Biserica Națională. Sub pretextul așa-zisei "curățenii în Biserică" au reușit să atragă și unii dintre cei bine inteníonați. Bine, sunt de acord că sunt și uscături în pădure, dar trebuie dați la DNA cu dovezi clare, nu bârfe de teapa celor de la SolidNews sau ăștia de la GoldFM care ne vorbesc de o altă Românie, cu totul alta decât cea pe care o avem de 2000 de ani. Ei ne sugerează o Românie New Age -istă, iar scopul lor e clar să rupă ierarhia de popor. În acest sens se folosesc de unele exemple pe care le generalizează, cum a fost și cazul acelui episcop de la Huși pe care Mihai Neamțu îl oferea ca exemplu. Chiar stau să mă gândesc, oare în Biserica asta nu mai este nimic bun? Doar rele? Acesta e modelul de propagandă masonic pe care îl vedem de după 1989 încoace. Tot ce este știri la televizor sau în presă prezintă doar partea negativă, pentru a ne face să ne fie jenă că suntem români. În acest context am putea vorbi despre o eviscerare a neamului. Tot așa se întâmplă și cu acest film în care se vede clar tendința de eviscerare în Biserică. Practic asta este una dintre misiunile pe care le are masonul Dorel Vișan promovat de masonerie și adepți ai MISA în bisericile ortodoxe. Dar acesta e un alt subiect mult mai vast despre care vom vorbi cu altă ocazie. Dacă Mihai Neamțu e sincer își va retracta ceea ce a făcut când își va da seama că a greșit, iar dacă va lăsa așa lucrurile înseamnă că a făcut-o cu intenție.

-        Vă mulțumim!

-        Cu drag. E un subiect puțin important acest film. Nu cred că merită să ne pierdem timpul cu el. Dar cred că cine e sincer va știi să discearnă între adevăr și minciună. Pace și bucurie să aveți.

 

Marius Pop

 

12 comentarii:

  1. Acel Spânu e cam brunețel. Cred că e din ceata cu bulibași olteni. Se vede pe fața lui câte parale face.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare că Spânu face parte din partidul rromilor... Uitați-vă la el. Chipul, privirea îl trădează.

      Ștergere
    2. Măi Spânule. Vezi dacă te primește la Balamuc !

      Ștergere
  2. Astia de teapa lu gusa și spanu amesteca lucrurile rău de tot și fac pe apărătorii tarii de trădători dar din păcate sunt vicleni ....așa cum sunt lupii in piele de oaie.
    Adevărul va ieși la iveală că Pr Eftimie și Pr Florin sunt iubitori de neam si tara, de luat exemplu mai dragilor care.i vorbiti de rău.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chirilă e un papagal de internet. Nimic mai mult. Chiar nu merită băgat în seamă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chirilă se contrazice fără logică. Spune că BOR este în erezie, dar nu comentează nimic despre faptul că BOR este în comuniune cu Biserica Rusă, și toate celelalte Biserici locale, canonice. Cei din secta lui Chirilă nu sunt în comuniune cu nici o patriarhie ortodoxă canonică. De aici se vede clar că e în schismă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce părere au nepomenitorii că masonul Dorel Vișan predică la mănăstirea Neamț sau alte biserici din România?
    De ce se prefac că nu observă acest fenomen?
    Vă dați seama, nepomenitorii pretind că luptă împotriva ereziei, iar ei în realitate protejează un eretic, protejat la rândul său de preotul care este regizor al filmului. Uite așa...lanțul slăbiciunilor...
    Vai de nepomenirea lor !!!
    Să le fie rușine pentru că-l protejează pe acel mason eretic, guru Vișan !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se părea straniu că Mega e mereu înconjurat de masoni și oameni de ai lui Bivolaru. Acum lucrurile sunt clare.

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am văzut recent pe stradă pe pr. Mega. Am rămas uluit când am văzut ce mult a încărunțit ultima perioadă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Astradom un site ecumenist! De unde până unde nepomenitori sunt schismatici!? Poate în mințile unor ecumeniști!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule anonim, care nu vă dați numele,
      Aș vrea să vă informez că m-am uitat peste acest site, al ASTRADROM și nu am văzut nimic ecumenist. Ati putea să ne arătați dumneavoastră ?
      Ati putea să vă argumentași informația? Sau doar ați runcat cu vorbe, precum fac cei din secta nepomenitorilor?

      Ștergere
  9. Filmul e o jegoșenie. Nu face decît să lovească in biserică și în credință. RUȘINE !POPĂ VÎNDUT ! Să vedeți ce atmosferă de iad a instaurat și in biserica unde slujește !???

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.