marți, 3 ianuarie 2023

VIDEO: preotul beiușean Cosmin Tripon amendează manualul de egalitate de gen considerându-l periculos pentru educația viitoarei generații.

În luna august, anul 2022, a apărut un manual/ghid de egalitate de gen. Acest manual a ajuns la toate inspectoratele școlare din țară, cu acordul tacit al Ministerului Educației, fiind destinat cadrelor didactice pentru a fi aplicat la clase. Scopul acestui manual este de a promova identitatea de gen la elevii claselor V-XII. În acest manual este evidentă o propagandă pro LGBT care afectează mintea și modul de gândire al tinerilor în curs de formare. Părintele Cosmin Tripon din Beiuș, condamnă lipsa de reacție a ierarhiei BOR față de acest subiect, menționând că până în prezent Biserica Ortodoxă a reacționat prin glasul unor preoți. De asemenea, preotul beiușean recomandă părinților să nu își lase copii la școlile unde se vor preda astfel de norme educative, considerând că ideologia identității de gen este foarte periculoasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.