luni, 31 ianuarie 2022

Românii nu au lipsit de la protestul din Canada

Români stabiliţi în Canada au luat parte la protestul camionagiilor de la Ottawa. ”L-am dat jos pe Ceauşescu şi el era mai deştept decât Trudeau

Un convoi de peste 300 km de camioane s-a îndreptat spre capitala Canadei. Pe traseu, populația canadei i-a întâmpinat cu flori, alimente, pături etc.

Este revoltă în toată regula în Canada. Mii de camionagii care fac transport internaţional au blocat capitala Ottawa, nemulţumiţi că trebuie să stea în izolare 14 zile când revin în ţară dacă nu se vaccinează. Manifestanţii au ocupat dealul Parlamentului şi au mărşăluit prin faţa reşedinţei premierului. Justin Trudeau şi familia lui au fost evacuaţi şi duşi într-un loc secret, de teamă că protestatarii furioşi vor încerca să intre cu forţa în locuinţa sa.

 

Vedeti si:

https://romani-buni.info/2022/01/video-romani-stabiliti-in-canada-au-luat-parte/

https://observatornews.ro/extern/romani-stabiliti-in-canada-au-luat-parte-la-protestul-camionagiilor-de-la-ottawa-lam-dat-jos-pe-ceausescu-si-el-era-mai-destept-decat-trudeau-456692.html

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.