joi, 12 august 2021

PMP cere amânarea mitingului LGBT susținut de USR deoarece îl consideră o provocare la adresa creștinismului. Comunitatea LGBT a ales ca aceste parade să fie făcute în postul Adormirii Maicii Domnului.

București și Timișoara:

 în această săptămână au devenit rușinea României 

 

Partidul Mișcarea Populară (PMP) cere, printr-un mesaj postat pe Facebook, amânarea mitingului comunității minorităților sexuale, Bucharest Pride, care urmează să aibă loc în Capitală pe 14 august.

Formațiunea susține că organizarea paradei LGBT la acea dată tulbură comunitatea creștină, dat fiind faptul că 14 august este zi de post.


„Partidul Mișcarea Populară este profund revoltat de hotărărea Primăriei Municipiului București, care a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu Fundația ACCEPT privind organizarea «Bucharest Pride» 2021.
Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din București a aprobat desfășurarea de către Asociația ACCEPT a marșului «Bucharest Pride» 2021 pe Calea Victoriei, în data de 14 august.

Consecvent valorilor sale conservatoare și creștin-democrate, Partidul Mișcarea Populară (PMP) solicită autorităților locale amânarea și reprogramarea acestui eveniment. Este dreptul inalienabil al oricui să manifesteze în conformitate cu credințele sale religioase, cu orientarile sale sexuale, dar este inacceptabil ca într-o zi de post pentru toți creștinii, fie ei catolici sau ortodocși (Prohodirea Maicii Domnului), o asemenea manifestare să tulbure comunitatea creștină, majoritară în România”, se arată în postarea PMP.

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/pmp-cere-amanarea-bucharest-pride-este-inacceptabil-ca-intr-o-zi-de-post-o-asemenea-manifestare-sa-tulbure-comunitatea-crestina-19673523

 


NOTA REDACTIEI: Despre atitudinea pro LGBT promovată de USR și instigarea impotriva creștinismului se știe și se observă în felul în care se face această campanie, inclusiv prin comentariile anticreștine ale LGBT-istilor de pe rețelele de socializare.

Vedeți si aici:

https://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2019/05/usr-profesionistii-romaniei-si.html

https://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2020/02/usr-si-dictatura-anticrestina-in.html

https://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2019/07/sustinatorii-homosexualitatii-au-un.html

https://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2019/09/ce-spun-usr-istii-despre-biserica.html

https://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2019/06/patriarhia-romana-comunicat-emis-dupa.html

https://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2019/04/pe-placul-usr-necrestinesc-dar-legal-o.html

https://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2021/08/in-hunedoara-usr-duce-o-campanie-de.html

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.