vineri, 21 februarie 2020

USR si dictatura anticrestina in politica romaneasca. Care sunt criteriile de selectie a candidatilor.


USR Sector 4 a invalidat candidatura la Primăria de Sector a lui Antonio Andrusceac pentru că acesta a fost un susținător al Referendumului pentru familie și desfășoară acțiuni caritabile creștine împreună cu Biserica Ortodoxă

USR se poziționează tot mai clar ca un partid anti-creștin, până la punctul la care a respins candidatura unui membru important al partidului doar pentru că acesta apără valorile creștine.


Astfel, candidatura lui Antonio Andrușceac pentru Primăria Sectorului 4 a fost invalidată aseară de Biroul Național al USR pentru ca nu cumva în rândurile USR să își facă loc un curent creștin.

Iată cum se descrie Antonio Andrușceac chiar pe site-ul USR Sector 4 și care sunt activitățile pentru care USR i-a blocat candidatura:

”Sunt două proiecte de care mă simt atașat în mod special: Masa Creștină – voluntariat Casa Spiridonia din sectorul 4 și un proiect, implementat împreună cu Mănăstirea Pasărea, de susținere financiară a elevelor cu probleme materiale, olimpice și cu rezultate bune la învățătură”, spune Andrușceac despre activitățile sale.

De asemenea, el amintește că a participat la proiecte de conservare a patrimoniului construit și muzeal (tabăra de creație și restaurare Centrul Cultural Arcuș 2008-2011) și că s-a ocupat de realizarea proiectului Troiței ce adăpostește Crucea lui Radu Leon Vodă, cel mai vechi monument de pe teritoriul Bucureștiului (Parohia Slobozia- Biserica din intersecție).

”Toate acestea cu sprijinul unor oameni care au avut încredere în mine și în echipa de studenți voluntari ai Universității București – Facultatea de Teologie Ortodoxă”, mai scrie Andrușceac.

Toate aceste fapte creștine, ca și susținerea familiei creștine și poziționarea clară în favoarea referendumului pentru familie, i-au adus însă membrului USR blocarea candidaturii la Primărie. Dacă ar participat la parade gay, s-ar fi pozat în cluburi și, de banii folosiți pentru fapte creștine, s-ar fi dus în vacanțe exotice, Andrușceac nu ar fi avut probleme să candideze din partea USR.

Vedeti si:

Un comentariu:

  1. Păi cand sa înscris în USR nu stia sau nu au arătat după ce principii se bazează acest partid? Ar trebui să plece din acest partid,vai si amar,in orice caz nu e democratic ce fac usr,se vede ura fata de creștini,ar trebui facut sesizare la avocatul poporului.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.