miercuri, 11 septembrie 2019

Candidatul susținut de homosexuali la președenția României s-a înfruptat din banii statului. În opinia multor tineri din România, acesta este un luptător împotriva corupției.


A ieșit la suprafață! Fosta firmă a lui Dan Barna, bani grei pentru susținătorii #Rezist și USR
 
Fosta firmă a lui Dan Barna, companie prin care șeful USR a avut mai multe contracte cu statul român, i-a umplut de bani pe susținătorii #Rezist și USR.

Firma prin care prezidențiabilul Dan Barna a luat bani de la Ministerul de Interne, Ministerul Justiției și alte instituții publice continuă seria încasărilor. Asociații liderului USR au umplut de antreprenorii #Rezist de bani europeni. Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG a coordonat proiectul StartUp@Centru, dezvăluie Lumea Politică.


Fosta firma a lui Barna a gestionat 11,7 milioane de lei acordate de stat și Uniunea Europeană pentru încurajarea antreprenoriatului în Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Ultimul este județul de baștină al candidatului USR+PLUS la președinția României.

Mai precis, GCD a organizat cursuri pentru aproape 400 de persoane și a selectat cei 48 de norocoși care primesc finanțare pentru afacerea lor.

Cei care au fost selectați de oamenii lui Barna au primit câte 33.300 euro nerambursabili în cadrul proiectului. Am analizat o parte din personajele de pe listă pentru a vedea cui au dat banii foștii parteneri de afaceri ai lui Barna.

Conform sursei citate, fruntaș pe lista celor care obțin finanțare este ocupat de un tânăr IT-st din Mureș care își va înființa o afacere în Sibiu, după cum arată lista publicată de gestionarii programului StartUpPlus@Centru. Răzvan Girmacea nu este deloc un tânăr fără ocupație sau din vreo categorie special care să beneficieze de ajutor de la stat pentru a deveni antreprenor.

În 2018, el era prezentat de Adevărul drept un afacerist de succes din industria IT. „Răzvan Gîrmacea (36 de ani) este un tânăr antreprenor de succes din Suceava. După ce a început mai multe proiecte care nu au avut efectul scontat, Gîrmacea a reuşit să dea lovitura prin două idei extrem de ingenioase pentru mediul IT. Antreprenorul sucevean a reuşit să câştige din proiectele derulate până în prezent suma de 1 milion de dolari”, scriau jurnaliștii de la Adevărul.

Jurnaliștii de la Lumea Politică scriu că, pe Facebook, Gîrmacea a publicat o fotografie care arată că susține proiectul USR #fărăpenali. El a participat și la mai multe proteste #Rezist.

Iulian Pufu, un alt câștigător își exprimă și el susținerea pe Facebook pentru Bogdan Rodeanu, deputat USR de Galați.

Pe lista celor selectați de Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare să ia bani europeni se regăsește și Alexandru Cezar Crican. Crican s-a regăsit și pe lista de candidați ai USR în județul Brașov. Acesta a aspirat la un post de deputat.

Eugen Dinu
Sursa: https://www.bugetul.ro/a-iesit-la-suprafata-fosta-firma-a-lui-dan-barna-bani-grei-pentru-sustinatorii-rezist-si-usr/?fbclid=IwAR3MLx0NQoYlaE_q_HPuNT1GOcenWpQgOcYjdtYehnO5dD4JvEGcVU8DTQ0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.